עבור לתוכן

בעיה עם הכונן DVD

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק...

ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק..

ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל...

הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב...

מה דעתכם?

ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...

פורסם

שכחתה לציין פרט אחד חשוב מאוד בשאלה שלך... איזה צורב יש לך?

פורסם
  • מחבר

שכחתה לציין פרט אחד חשוב מאוד בשאלה שלך... איזה צורב יש לך?

זה הצורב:

NEC DVD RW ND-4550A

עד לא מזמן הוא עבד בסדר גמור...

ז"א הוא עדיין עובד. אני יכול לצרוב והכל.. פשוט הוא לא מזהה דיסקים של DVD מישום-מה..

פורסם

צפוי שזה NEC... אל תבין אותי לא נכון, NEC הם צורבים מעולים פשוט ברגע מסויים הם בלי שום סיבה מפסיקים לקרוא דיסקים DVD-R.

לכן הפתרון היחיד לבעיה הזאת הוא להשתמש בדיסקים DVD+R (שאגב גם נחשבים ליותר אמינים) והם גם לא יותר יקרים מDVD-R.

אם אני לא טועה דיסקים שצרבתה לפני שהבעיה הזאת התחילה על DVD-R -הוא אמור לקרוא אותם.

אבל מעכשיו תצתרך להשתמש בDVD+R.

פורסם
  • מחבר

צפוי שזה NEC... אל תבין אותי לא נכון, NEC הם צורבים מעולים פשוט ברגע מסויים הם בלי שום סיבה מפסיקים לקרוא דיסקים DVD-R.

לכן הפתרון היחיד לבעיה הזאת הוא להשתמש בדיסקים DVD+R (שאגב גם נחשבים ליותר אמינים) והם גם לא יותר יקרים מDVD-R.

אם אני לא טועה דיסקים שצרבתה לפני שהבעיה הזאת התחילה על DVD-R -הוא אמור לקרוא אותם.

אבל מעכשיו תצתרך להשתמש בDVD+R.

ומה ההבדל בין DVD-R ל+?

גם כן 4.7 ג'יגה?

ואם ידוע שNEC עושים כאלה צרות אז כניראה שהם לא כאלה טובים...

פורסם

ומה ההבדל בין DVD-R ל+?

גם כן 4.7 ג'יגה?

ואם ידוע שNEC עושים כאלה צרות אז כניראה שהם לא כאלה טובים...

אני מדבר איתך על איכות הצריבה. מהבחינה הזאת הם נחשבים למעולים.

ההבדל בין DVD-R ל+R הוא מזערי ביותר... DVD+R יותר וותיק ונחשב ליותר אמין אבל זה בקטנה. (הם גם 4.7GB)

שמע אני לא אומר שאני ממליץ לקנות אותם, כי אני ממש לא, אני פשוט אומר שאם כבר יש לך כזה אז לא צריך להיות עצוב ולרצות לזרוק אותו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים