פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=51או רק ה WII ב1899 .אני קונה בשבוע הבא נראה לי.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר "תיאור המוצר: המכשיר בגרסא אחרונה מבית Nintendo Japan NTSC! זמין במלאי מיידי. אחריות מקורית החלפה בחדש למשך שנה. מבצע: ערכה מלאה + צ'יפ Wii Key ושני משחקים (גם WII SPORT) רק 2,399 ש"ח בלבד! " רשום מבית נינטנדו יפן, זה כמו שירשמו X מבית ניופן ארה"ב... לא רשום שהדגם עצמו הוא דגם יפני!
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים "קונסולת משחק Nintendo Wii יפנית."הרשה לי רק להוסיף שאני מקווה שזו לא קונסולה יפנית ושזו אכן ירידת מחירים רצינית ביותר...תעדכן אותנו בנושא
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר קונסולת Nintendo Wii NTSC מק"ט WII תיאור המוצר: המכשיר בגרסא אחרונה מבית Nintendo Japan NTSC! זמין במלאי מיידי. אחריות מקורית החלפה בחדש למשך שנה. מבצע: ערכה מלאה + צ'יפ Wii Key ושני משחקים (גם WII SPORT) רק 2,399 ש"ח בלבד!
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר כנראה באתר הזה הם לא סגורים על עצמם. כשאני שמתי את הקישור לא הופיע שום פרט בקשר לזה שהמכשיר יפני. עכשוי רשום שם NTSC-J. הייתה אי הבנה ביננו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.