עבור לתוכן

אנריל 2 - בעיה טכנית .

Featured Replies

פורסם

מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ?

General protection fault!

History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Build: Jan 7 2003 18:16:21

את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .

פורסם

נסה לבטל את הEAX באפשרויות המוזיקה

פורסם

DARK MINE אתה קשה הבנה איך הוא יוריד את הEAX אם הוא לא מצליח להיכנס למשחק :bash:

פורסם

לא שמתי לב. ואיך אתה יכול לקרוא לי קשה הבנה כשאתה אפילו לא יכול לאיית שם שכתוב מול העיניים שלך ? (הD מספיק רחוק מה E).

בכל מקרה יש כאן כמה הודעות מתתך מישהו עם אותה בעיה אבל עם הודעת שגיאה שונה

פורסם

תחפש איפשהו בקבצי הINI של המשחק EAX ותבטל את זה שם.

פורסם
  • מחבר

1. מישהו יכול להסביר מה זה EAX ?

2. אם למישהו יש הכוונה לקובץ המדוייק שבו נמצא ה-EAX זה יעזור לי מאוד .

3. איך מבטלים את ה-EAX ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הורדתי את הפטצ' והתקנתי אותו בתיקייה של ה-SYSTEM באנריל 2 ועדיין יש לי הודעת שגיאה :

זה נראה כמו אותה הודעה.

General protection fault!

History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Build: Jan 7 2003 18:16:21

מה קורה פה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים