עבור לתוכן

שלום אני חדש פה{מה דעתכם על YAMAHA CRW F1?}

Featured Replies

פורסם

בררן הוא אולי לא, אבל מה שאמר ZedPrime. "אין לו בכלל *24. יש לו *44 , ו*16 ומטה," הוא דווקא כן נכון.

מדיות הן הבעיה של המשתמש ולא של הצורב. כל אחד והשיקולים ע"פ הצרכים שלו.

• תגובות 68
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לו אופציה של 24 פשוט צריך להוריד את האפשרות שהוא קובע את המהירות לפי סוג הדיסק ואז מופיע האפשרות של 24.

פורסם

חיסרון ענק של הF1 - מהירות צריבה - או x44 או x16 ומטה...

בגרסאת הקושחה האחרונה הוספו 32X ו 24X.

זפריים, תוריד את הגרסא האחרונה.

העדכונים נראים מבטיחים (תמיכה במדיות מתנייקות):

CDRinfo - F1 Firmware Update.

תחזור אלינו עם תוצאות.

פורסם

השידרוג עובד מצויין אין שום סיבה שלא יעבוד לו כי אני גם קיבלתי לא עם הגירסא האחרונה ושידרגתי ויש לי תמיכה 24 ו32 והצורב צורב מצויין.

אני ממש מרוצה מהצורב למרות שתחלס אם הייתי קונה היום(בלי קשר YAMAHA כבר לא מייצרים צורבים אלה רק צורבי DVD שבעצם מה שהם עשו זה ייחדו את הF1 שלהם ען צורב DVD ועשו COMBO) לא הייתי קונה אותו מכיין ש TEAC נותן אותה הדבר חוץ מהעניין של הציוק אל דיסקים שהשתמשתי בו פעם אחת לשם בדיקה בלבד. והTEAC עולב זול יותר.

אני קניתי את הYAMAHA כי הוא היה הכי טוב בזמנו וקיבלתי מחיר פיצוץ בקומבינה 600 שקל שאז עלה 800+(לא היה משלצם לקנות אז אותו).

פורסם

לטעמי עדיין לא מצדיק את המחיר.

פורסם

לא שווה את הכסף הF1

לא הייתי קונה פונקציה של לצייר על דיסק (מה עוד שלא על כל דיסק רואים את הציור) ב200

אפשר לקנות צורב לייטאון מעולה X48 ב350 שקל!

פורסם

כמו שאני תמיד אומר BEAUTY IS IN THE EYE OF THE BEHOLDER .

ולפי דעתי זה לא ביזבוז של כסף מכיוון שזה היה הצורב הכי טוב בזמנו וגם עכשיו הוא צורב מצויין וצורב במהירות 44 שלו יותר מהר למשל מ ה LG 48

פורסם

אנשים. אתם שוכחים את שאר המעלות והמאפיינים היחודיים של הF1.

הF1 הוא בפירוש, אחד הצורבים הטובים ביותר לצריבת אאודיו בשל צריבה של כמעט ולא שגיאות. אין לי נסיון איתו, כך שיתכן וזה לא נכון, אבל מה שאני כן בטוח בו, היא איכות צריבת תקליטורי האאודיו (AAM = Advanced Audio Master). זה בנוסף לTatoo, ל8MB Buffer ולשאר הדברים שתוכלו למצוא אצל הצורבים הטובים יותר, אך עדיין, דברים שמשאירים את הF1 לאחד הצורבים הטובים ביותר כיום.

פורסם

ה AAM זה דרעק... כמעט ולא תרגיש בהבדלים אם אין לך את הציוד המקצועי לכך או את השמיעה.

בנוסף, צריבה ב AAM מגבילה אותך ל64 דקות בלבד, לא משנה באיזו מדיה אתה משתמש.

פורסם

אולי קיימת, או שיהיו גרסאות Firmware חדשות אשר יאפשרו זאת גם למדיות בעלות נפחים גדולים יותר.

פורסם

לא, זה פשוט ככה.

פורסם

בכל אופן הצורב ממש מצויין יש לי מערכת מקצועים של אודיו בבית ו אני צורב ב44 מהירות דיסק של אודיו ושמוע באיכות סוף הדרך שלא כמו שניסיתי למשל בצורב LG ויצא ממש על הפנים.

פורסם

.. או שיהיו גרסאות Firmware חדשות אשר יאפשרו זאת גם למדיות בעלות נפחים גדולים יותר.

פורסם

לא, זה פשוט ככה.

פורסם

מאיפה לכם שגם לא יהיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים