פורסם 2003 במרץ 722 שנים אישית, יש לי 2 צורבים של יאמהה, אחד מהם הוא 8x8x24, עדיין עובד נהדר, והשני הוא ה F1 המפורסם. לא היתה לי שום בעיה עד היום עם הצורבים האלה.בכל מקרה, היה נחמד אם היו מוכרים דיסקים עם אפשרות צריבה מ-2 הצדדים. צד אחד רגיל, עבור הנתונים, וצד שני שיהיה עם dye כהה במיוחד בשביל ה DiscT@2.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים אישית, יש לי 2 צורבים של יאמהה, אחד מהם הוא 8x8x24, עדיין עובד נהדר, והשני הוא ה F1 המפורסם. לא היתה לי שום בעיה עד היום עם הצורבים האלה.בכל מקרה, היה נחמד אם היו מוכרים דיסקים עם אפשרות צריבה מ-2 הצדדים. צד אחד רגיל, עבור הנתונים, וצד שני שיהיה עם dye כהה במיוחד בשביל ה DiscT@2. הלוואי..(בכלל , דיסק כפול זה רעיון נחמד).
פורסם 2003 במרץ 822 שנים הצורבים האלה עולים עכשיו לא יותר מ 600 שח לדעתי במחיר הזה הם כן המשתלמים ...
פורסם 2003 במרץ 922 שנים במחיר הזה כבר קונים את הPlextor. אחרי הכל, הוא קורא מהר יותר וכותב מהר יותר. אז למה לא?בקשר לDiscT@2, יש לציין כי ישנם דיסקים אשר הבטן שלהם שחורה. מישהו ניסה להשתמש בDiscT@2 עם מדיה שכזו?
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים ניסיתי היום (ותודה לhuber על הדיסק) - דיסק שחור + צריבת תמונה על הדיסק = בזבוז דיסק , לא רואים כלום. :'(
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים וגם את המהירויות האלה הוא לא מבטיח... צורב כ"כ מדובר מצד אחד, אבל כ"כ בררן בנוגע למדיות מצד שני שזה פשוט מדהים.
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים איזו מדיה זו הייתה? מהי החברה אשר כתובה על המדיה? ומהי לפי SMART?הממ לא רשום כלום..איך אני יכול לבדוק בעזרת nero?אבל אני בטוח שאם זה לא טוב על מדיה שחורה כזו , לא משנה מה היצרנית - זה לא יהיה טוב על מדיות אחרות שחורות.לגבי בררן לנוגע למדיות? לא מסכים , לא יותר מאחרים.לגבי מהירויות צריבה - זה הפאק העיקרי שלו.
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים בררן, אוי כמה שהוא בררן...הוא פשוט לא מוכן לצרוב במהירויות גבוהות (או אפילו סבירות - מעל x24) על מדיות פשוטות יחסית (כמו שניתן למצוא בארץ, והרבה).
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים לא מנסיון שלי ...וניסיתי אותו עם מספר מדיות "ג'נריות" ..אין לו בכלל *24 , יש לו *44 , ו*16 ומטה...זה דרך אגב עוזר לגבי יצרן הדיסק? :------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disc information------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Type : data mode 1Tracks : 1 (1 data, 0 audio)Capacity : 00:03.73 (298 sectors)CD-R(W) information Manufacturer : Digital Storage Technology Media code : 97m27s00f Dye type : 0 Disc Type : CD-R Capacity : 79:59.74
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים אל מה אתם מדברים זה לא נכון בכלל יש לי את הצורב כבר מעל ל4 חודשים ואני מרוצה חבל"ז הוא צורב פיצוץ במהירות 44 אל כל המדיות אני משתמש קבוע בSILVERLINE אבל אפילו אל המדיות המאפנות של הארץ DCD או TORNADO שזה בעצם אותה מדיה הוא צורב אליהם מצויין.ממש לא מה הבעיה עם הצורב.יש לכם אותו או שאתם אומרים מתוך סיפורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.