עבור לתוכן

שלום אני חדש פה{מה דעתכם על YAMAHA CRW F1?}

Featured Replies

פורסם

שקלתי זאת כשקראתי לטכנולוגיה הזו מעפנה. :P

• תגובות 68
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אישית, יש לי 2 צורבים של יאמהה, אחד מהם הוא 8x8x24, עדיין עובד נהדר, והשני הוא ה F1 המפורסם. לא היתה לי שום בעיה עד היום עם הצורבים האלה.

בכל מקרה, היה נחמד אם היו מוכרים דיסקים עם אפשרות צריבה מ-2 הצדדים. צד אחד רגיל, עבור הנתונים, וצד שני שיהיה עם dye כהה במיוחד בשביל ה DiscT@2.

פורסם

אישית, יש לי 2 צורבים של יאמהה, אחד מהם הוא 8x8x24, עדיין עובד נהדר, והשני הוא ה F1 המפורסם. לא היתה לי שום בעיה עד היום עם הצורבים האלה.

בכל מקרה, היה נחמד אם היו מוכרים דיסקים עם אפשרות צריבה מ-2 הצדדים. צד אחד רגיל, עבור הנתונים, וצד שני שיהיה עם dye כהה במיוחד בשביל ה DiscT@2.

הלוואי..

(בכלל , דיסק כפול זה רעיון נחמד).

פורסם

הצורבים האלה עולים עכשיו לא יותר מ 600 שח לדעתי במחיר הזה הם כן המשתלמים ...

פורסם

במחיר הזה כבר קונים את הPlextor. אחרי הכל, הוא קורא מהר יותר וכותב מהר יותר. אז למה לא?

בקשר לDiscT@2, יש לציין כי ישנם דיסקים אשר הבטן שלהם שחורה. מישהו ניסה להשתמש בDiscT@2 עם מדיה שכזו?

פורסם

לא , איפה אפשר לקנות כאלו דרך אגב?

פורסם

יש בUniversClub ובOfficeDepot מדיות שחורות של Sky, Nashua ו-SilverLine.

פורסם

ניסיתי היום (ותודה לhuber על הדיסק) - דיסק שחור + צריבת תמונה על הדיסק = בזבוז דיסק , לא רואים כלום.

:'(

פורסם

איזו מדיה זו הייתה? מהי החברה אשר כתובה על המדיה? ומהי לפי SMART?

פורסם

חיסרון ענק של הF1 - מהירות צריבה - או x44 או x16 ומטה...

פורסם

וגם את המהירויות האלה הוא לא מבטיח... :lol:

צורב כ"כ מדובר מצד אחד, אבל כ"כ בררן בנוגע למדיות מצד שני שזה פשוט מדהים.

פורסם

איזו מדיה זו הייתה? מהי החברה אשר כתובה על המדיה? ומהי לפי SMART?

הממ לא רשום כלום..

איך אני יכול לבדוק בעזרת nero?

אבל אני בטוח שאם זה לא טוב על מדיה שחורה כזו , לא משנה מה היצרנית - זה לא יהיה טוב על מדיות אחרות שחורות.

לגבי בררן לנוגע למדיות? לא מסכים , לא יותר מאחרים.

לגבי מהירויות צריבה - זה הפאק העיקרי שלו.

פורסם

בררן, אוי כמה שהוא בררן...

הוא פשוט לא מוכן לצרוב במהירויות גבוהות (או אפילו סבירות - מעל x24) על מדיות פשוטות יחסית (כמו שניתן למצוא בארץ, והרבה).

פורסם

לא מנסיון שלי ...

וניסיתי אותו עם מספר מדיות "ג'נריות" ..

אין לו בכלל *24 , יש לו *44 , ו*16 ומטה...

זה דרך אגב עוזר לגבי יצרן הדיסק? :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disc information

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Type : data mode 1

Tracks : 1 (1 data, 0 audio)

Capacity : 00:03.73 (298 sectors)

CD-R(W) information

Manufacturer : Digital Storage Technology

Media code : 97m27s00f

Dye type : 0

Disc Type : CD-R

Capacity : 79:59.74

פורסם

אל מה אתם מדברים זה לא נכון בכלל יש לי את הצורב כבר מעל ל4 חודשים ואני מרוצה חבל"ז הוא צורב פיצוץ במהירות 44 אל כל המדיות אני משתמש קבוע בSILVERLINE אבל אפילו אל המדיות המאפנות של הארץ DCD או TORNADO שזה בעצם אותה מדיה הוא צורב אליהם מצויין.

ממש לא מה הבעיה עם הצורב.

יש לכם אותו או שאתם אומרים מתוך סיפורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים