עבור לתוכן

אוזניות גיימינג - זקוק לעזרה באופן נואש כבר :(

Featured Replies

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי.

בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות?

(שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר..

בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא זמין כבר בארץ).

אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג את האוזניות בחול או מעוניין למכור משומשות (ברקודה), שיצור איתי קשר...

תודה..

פורסם

בקשר לתשלום בחו"ל מה עם האופציה שההורים ישלמו ואתה תחזיר להם כסף?

או למצוא חבר עם כרטיס אשראי בין לאומי... ולעשות את מה שאמרתי למעלה?

פורסם
  • מחבר

חח כבר מזמן חשבתי על זה, להורים אין כרטיס בינלאומי, וגם אם היה, לא היו נותנים לי להשתמש בו...

ואני לא מכיר מישהו עם כרטיס בינלאומי..

יש המלצות לאוזניות גיימינג בארץ? (משהו שמבטיח לי לקבל ביצועים טובים מבחינת סאונד..)

פורסם

האוזניות של מדוזה מצויינות.

פורסם

למה ללכת על הברקודה?! קראת את הביקורת עליהן פה באתר? יש לי אותן בבית ואני יכול להגיד לך שהן אוזניות נוראיות בכל שימוש כמעט. יש להן סראונד וזהו. חוץ מהמראה שלהן אין ממה להתלהב. לך על ה-Equation RP21 בארץ. עולות 540 בערך, ואחלה אוזניות גם למשחקים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

למה ללכת על הברקודה?! קראת את הביקורת עליהן פה באתר? יש לי אותן בבית ואני יכול להגיד לך שהן אוזניות נוראיות בכל שימוש כמעט. יש להן סראונד וזהו. חוץ מהמראה שלהן אין ממה להתלהב. לך על ה-Equation RP21 בארץ. עולות 540 בערך, ואחלה אוזניות גם למשחקים.

Anatoli.

ואם אני מחפש אוזניות רק למשחקים, מוזיקה וסרטים לא מעניין אותי, עדיין היית ממליץ לי עליהן? הן יותר טובות ממה שיש לאייסמט להציע או סנהייזר?

מה עם ה- HD555?

פורסם

אם לא איכפת לך אוזניות סגורות (ואם דיברת על הברקודה אז לא איכפת לך) אז ה-RP21 יפתחו תתחת לכח דבר אחר, במיוחד משהו של גיימינג. יהיה לך קצת חיסרון של זה שאין סראונד (למרות שסראונד מדומה באוזניות עובד בסדר גמור יחסית לסראונד אמיתי באוזניות), אבל יהיה לך אחלה סאונד למשחקים, חוויה טובה פי כמה מכל הסראונד החרתא של הגיימרים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר,

אם אני קונה את האוזניות שהצעת, אני ישמע יותר טוב במשחקים מכל אוזניות אחרות שזמינות בארץ, כן? (יותר טוב מכל מה שיש לסנהייזר, אייסמט, לוגיטק וכל הבלה בלה).. נכון?

העניין הוא שלא שמעתי על האוזניות האלה לפני בכל מה שקשור לגיימינג, ולפי הפירוט שלהן הן בכלל לא נועדו לגיימרים..

פורסם

אין דבר כזה נועדו לגיימינג. הן אוזניות מצוינות. מה שאתה צריך בגיימינג זה פירוט טוב, סראונד, ובאס טוב בשביל להינות. גם מיד ברור כדי לשמוע כמו שצריך את ה-Voip. סראונד אין פה, אבל הסראונד באוזניות הוא ממילא לא כזה משכנע בגלל הקרבה של אלמנטים אחד לשני ולאוזן. אבל סאונד מדהים יהיה לך פה, עשרות מונים טוב יותר מכל אוזניית "גיימינג".

Anatoli.

פורסם

אוזניות לגיימינג של חברות גיימיניג זה בולשיט אחד גדול!!

אלה חברות שלוקחות אוזניה(לרוב גרועה) מצמידות לה את שם המותג ומוכרות לקהל הגיימרים, ואלה בתורם מסתנוורים משם המותג ונופלים קשות!

לי יש Audio Technica A900 אוזניה שהיעוד העיקרי שלה זה מוזיקה(והיא מצויינת בו) ואני משתמש בה גם לצרכי גיימינג(CS:S) ועוד לא יצא לי לשמוע אוזניית "גיימינג" שיכולה לגרד את קצה היכולות של האוזניה הזאת!

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה נועדו לגיימינג. הן אוזניות מצוינות. מה שאתה צריך בגיימינג זה פירוט טוב, סראונד, ובאס טוב בשביל להינות. גם מיד ברור כדי לשמוע כמו שצריך את ה-Voip. סראונד אין פה, אבל הסראונד באוזניות הוא ממילא לא כזה משכנע בגלל הקרבה של אלמנטים אחד לשני ולאוזן. אבל סאונד מדהים יהיה לך פה, עשרות מונים טוב יותר מכל אוזניית "גיימינג".

Anatoli.

השתכנעתי ^^

יש לי כרגע AUDIGY 4 SE, לדעתך אני אצטרף להצטייד באיזה X-FI טוב כדי לנצל אותן? על איזה דגם ספציפי הכי היית ממליץ?

עריכה:

איך ה-RP 22X?

פורסם

האודיג'י יהיה בסדר. X-Fi ישפר לך את הביצועים, אבל לא יודע אם זה משתלם כספית. אלא אם כן תביא אותו מארה"ב שם הוא עולה חצי.

בנוגע ל-RP22, לא שמעתי אותן. מה שאני כן יכול להגיד זה שה-21 הן פשוט מצוינות. למעשה, מבחינת סאונד אני מעדיף אותן על כל אוזנייה במחיר שלהן ואפילו כפול. אני אוהב אותן יותר מאשר SR225, A900, HD580, ועוד הרבה אחרות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים