עבור לתוכן

Q6600 - תיהיה תמיכה בעתיד גם מצד תוכנות של היום?

Featured Replies

פורסם

רגע רגע..

אבל אם אין לי ויסטה לא תהיה חלוקה כזו לליבות, נכון?

קראתי איפשהו שויסטה מחלקת בעצמה את העבודה לליבות, ובמערכת הפעלה אחרת זה לא יקרה

• תגובות 77
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שטויות אנשים כותבים פה שאלוהים ישמור. :kopfpatsch:

תחילה Q6600 לא ינוצל בחיים גם כשתוכנות יתמכו באופן מלא בריבוי ליבות והסיבה מאוד פשוטה, מעבד שהוא בעצם 2 ליבות מודבקות בחבילה אחת לא יהיה זהה למעבד מרובע ליבות טבעי, זאת גם הסיבה האמיתית שחברת AMD לקחה סיכון בלפתח מעבד מרובע טבעי לעומת אינטל שבחרה בפיתרון זול.

Q6600 אין קשר בכלל ושיתוף אינפורמציה בין הליבות, כי כל האינפורמציה עוברת דרך הבקר זכרון החצוני בלוח, כמובן בשיתוף באס לרוב הרכיבים במחשב.

המעבדי 4 ליבות טבעיים של AMD יוכלו לשתף אינפורמציה בין הליבות בכל מחזור של שעון, זאת הסיבה שהמעבדים האלו לא צריכים מטמון בכמות מוגזמת.

עוד פרט חשוב מעבדי PHENOM 4X ינצלו את שטח הליבה לטובת מטמון L3 שלא היה קיים עד היום במעבדי X86.

אם אתם רוצים להבין את ההבדלים בין מעבדי MCM למעבדים טבעיים, אפשר לראות דוגמה קלאסית כמו הפנטיום D כפול ליבה מודבק לעומת מעבדי C2D כפולי ליבה טבעיים.

פורסם

urib אני עדיין מחכה להם...

אני מקווה שאני לא אכתוב את אותה התגובה באותו התאריך רק בשנה הבאה.

פורסם

urib אני עדיין מחכה להם...

אני מקווה שאני לא אכתוב את אותה התגובה באותו התאריך רק בשנה הבאה.

גם אם AMD מחר יסגרו את הבאסטה, אתה תראה מעבדי 4X טבעיים אפילו מאינטל... למה? כי אינטל יודעים שאין עתיד למעבד MCM+FSB את הארכיטקטורה הזאת שימכרו לפלשתינאים.

פורסם

מאוד :lol: מה שאתה אומר.

במיוחד לאור העובדות בשטח שמראות שהQ6600 כן מנוצל בצורה מעולה בתוכנות תומכות(לדוגמא בעריכה).

ממליץ שתעשה חיפוש לבחור(בפורום מעבדים) שעוסק בעריכה ומשווה תוצאות של E6600 לQ6600 החדש שלו ;)

פורסם

מאוד :lol: מה שאתה אומר.

במיוחד לאור העובדות בשטח שמראות שהQ6600 כן מנוצל בצורה מעולה בתוכנות תומכות(לדוגמא בעריכה).

ממליץ שתעשה חיפוש לבחור(בפורום מעבדים) שעוסק בעריכה ומשווה תוצאות של E6600 לQ6600 החדש שלו ;)

מצחיק עד דמעות, הלינק שלי רק מחזק את התאוריה הזאת.

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=871&model2=872&chart=428

פורסם

כמה שטויות אנשים כותבים פה שאלוהים ישמור. :kopfpatsch:

תחילה Q6600 לא ינוצל בחיים גם כשתוכנות יתמכו באופן מלא בריבוי ליבות והסיבה מאוד פשוטה, מעבד שהוא בעצם 2 ליבות מודבקות בחבילה אחת לא יהיה זהה למעבד מרובע ליבות טבעי, זאת גם הסיבה האמיתית שחברת AMD לקחה סיכון בלפתח מעבד מרובע טבעי לעומת אינטל שבחרה בפיתרון זול.

Q6600 אין קשר בכלל ושיתוף אינפורמציה בין הליבות, כי כל האינפורמציה עוברת דרך הבקר זכרון החצוני בלוח, כמובן בשיתוף באס לרוב הרכיבים במחשב.

המעבדי 4 ליבות טבעיים של AMD יוכלו לשתף אינפורמציה בין הליבות בכל מחזור של שעון, זאת הסיבה שהמעבדים האלו לא צריכים מטמון בכמות מוגזמת.

עוד פרט חשוב מעבדי PHENOM 4X ינצלו את שטח הליבה לטובת מטמון L3 שלא היה קיים עד היום במעבדי X86.

אם אתם רוצים להבין את ההבדלים בין מעבדי MCM למעבדים טבעיים, אפשר לראות דוגמה קלאסית כמו הפנטיום D כפול ליבה מודבק לעומת מעבדי C2D כפולי ליבה טבעיים.

ואתה כותב שטויות יותר מכולם ביחד

AMD הלכה מראש על מעבד טבעי והיא והמשקיעים מצטערים על זה היום

אתה כל הזמן ממחיש את היתרון של מעבד טבעי בדוגמה תלושה של פנטיום D לעומת C2D

הדוגמה הזאת מטעה ולא נכונה

הבדלי הביצועים נובעים משינוי ארכיטקטורה ולא מהעובדה שמדובר במעבד טבעי ולא "מודבק"

להגיד שמעבד "מודבק" לא ינצל תוכנות שתומכות בריבוי ליבה זה שקר.

מתי יגיע היום שתפסיק לכתוב שטויות ולשקר בפורום ותתחיל לדבר לעניין?

פורסם
  • מחבר

OMRIJ - אינטל באמת הולכת לשנות ארכיטקטורה לא? [מה ששוב יעשה הבדלים דרסטיים]

פורסם
פורסם

lipa אתה ממש פתאטי, תעשה חשבון אפילו עם חרוזים מכיתה א', מה תקבל?

ה-Q6600 לא מסוגל לגמור בחצי זמן לעומת כפול ליבה מהסיבה שאמרתי MCM+FSB=צוואר-בקבוק.

פורסם

URIB

תנסה לעבור ליוונית כי בעברית אין לך ממש מה להגיד.

פורסם

יש בנצ'מארק אחד בו יש לAMD יתרון

CINEBENCH

חבל שזה לא רלוונטי ל99.999% מהמשתמשים בעולם

אגב, גם בבנצ'מארק הזה יש לאינטל יתרון CPC

http://techreport.com/reviews/2007q2/core2duo-e6750/index.x?pg=10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים