עבור לתוכן

איך מכינים תפוח אדמה?

Featured Replies

פורסם

פעם הבאה תתקדם לצ'יפס :xyxthumbs:

• תגובות 31
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה הערות:

1. יש שקית "קוקי" להכנסה לתנור, אני משער שגם במיקרו היא תשרוד

2. תחתוך לפרוסות, שים בשקית עם שמן זית ותבלינים ושים לאיזה 8 דקות במיקרו...

פורסם

מה אתם עובדים עליו

אסור לשים שקית ניילון במיקרו

או שמיקרו פשוט תשים וכל כמה דקות תבדוק שזה רך

או בסיר פשוט שים עם מים רותחים ואחרי איזה 40 דקות תבדוק אם רך..

לא מסובך

פורסם

מה שקית זה לא נמס במיקרו?

עזוב

קח תתפוח אדמה שים עוד 5 ענבים+ 6 דיסקים וסט כלים ממתכת תכוון על 5 דקות ויש לך אחלה דבר

פורסם

מה אתם עובדים עליו

אסור לשים שקית ניילון במיקרו

או שמיקרו פשוט תשים וכל כמה דקות תבדוק שזה רך

או בסיר פשוט שים עם מים רותחים ואחרי איזה 40 דקות תבדוק אם רך..

לא מסובך

מיקרו מחמם חלבון שומן ומים ועוד מספר קטן של תרכובות אורגניות, לא פלסטיק צריך לשים פלסטיק שעתיים במיקרו בשביל שהוא ישרף...

פורסם

ועדיין, לא הייתי רוצה שמים חמים יגעו בניילון, זה ממיס אותו, אפילו קצת.

פורסם

ועדיין, לא הייתי רוצה שמים חמים יגעו בניילון, זה ממיס אותו, אפילו קצת.

אז אתה אף פעם לא מכין מנה חמה או מחם כלי פלסטיק במיקרו?

פורסם

האמת שלא.

אני גם משתדל לא לעשות קפה או תה מכוסות פלסטיק, אם כבר חד פעמי אז רק מנייר.

פורסם

לא חבל על העצים שכורתים בשביל הכוסות החד פעמיות האלו מנייר שאתה זורק אח"כ לפח? וזה לא שאנחנו ממחזרים נייר מי יודע מה.

כוס קרמיקה עדיף וגם אפשר לשים במיקרו.

פורסם

שקיות פלאסטיק וכו' לא מסוכנות בגלל שהן נמסות אלא בגלל שבהקרנה הם פולטים כל מיני חומרים מסוכנים........

בכול אופן, לבשל תפוחי אדמה שלמים במים במשך 20 דקות ולשים אותם בתנור (אובן...) לעוד איזה 15 דקות במשהו כמו 200 מעלות, להוציא, לחצות ל-2, לשים גבינה מגורדת ושמנת מעל, טיפה מלח ובצל ירוק קצוץ דק (אפשר גם בצל רגיל מטוגן על גבול השרוף, אבל לא להגזים)

או

לעטוף את התפוח אדמה ברדיד אלומיניום ולשים בתנור לשעה בחום גבוה, לחתוך לחצאים, ואז את החצאים לרבעים (רצוי שוב לאורך), ולהמיס עליהם חמאה

או

לבשל במים תפוח אדמה (רצוי כמה... זה יוצא מנה די גדולה) חתוך לחתיכות בינוניות (כדי לזרז את הבישול...), להוסיף חמאה, שן שום לתפוח אדמה (תפוח אדמה גדול- 2 שיניים או שן אחת ממש גדולה...) קצוץ דק (או כתוש), בצל ירוק (או רגיל מטוגן- שוב, לפי הטעם... גם עם שניהם ביחד זה יוצא בן זונה), מלח, אפשר אפילו פילפל אדום\ ירוק (חריף) קצוץ דק ומוקפץ (צרוב 2 דקות על מחבת חמה), למעוך את התפוחי אדמה ולערבב הכול טוב טוב, לתת לזה לעמוד 5 דקות (רצוי לערבב הכול מהר כדי שהחום ישמר ויבשל את המרכיבים בזמן ההמתנה), לשים בצלחת, מעל אפשר פרמז'ן מגורדת או יותר טוב איזה גבינת צאן (מת על קשקבל), אפשר גם שמנת...

פורסם

איזההה חופרייםם אתםםםם

אני 200000 שנה שם תפוח אדמה במיקרו בשקית ניילון [בלי מים בלי כלום אל תחפרו] וזה יוצא מצויין!!! לא קורה כלום לשקית חוץ מכשמוציאים אותה מחוץ למיקרו צריך להזהר איתה ... מוציאים לאט לאט, פותחים אותה וזהוו ה' ישמור איזה אנשים מוזרים יש פה... אפשר לחשוב מדע טילים או תורת הקוונטים

8-10 דקות במיקרו, אל תבהל שהשקית מתנפחת :screwy: זה הכול!! יוצא הכי טוב.

ביי

פורסם

לא מדע טילים ולא קוואנטים... כימיה פשוטה...

פורסם

לא חבל על העצים שכורתים בשביל הכוסות החד פעמיות האלו מנייר שאתה זורק אח"כ לפח? וזה לא שאנחנו ממחזרים נייר מי יודע מה.

כוס קרמיקה עדיף וגם אפשר לשים במיקרו.

ברור שעדיף... אבל לא תמיד אני במקום שיש בו כוסות קרמיקה.

אני לא שותה עם כוסות נייר בבית...

פורסם

אז אתה אף פעם לא מכין מנה חמה או מחם כלי פלסטיק במיקרו?

בחיים לא ראיתי שמישהו מכין מנחמה במיקרו, שמים מים מהקומקום!

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מאמין שעושים SEO של תפוחי אדמה בפאקינג HWZONE

מה הלאה? הקפצת ת'רדים בני 9 שנים עם פרסומת מוסווית לרוטב לסלט?

למפרסם היקר: אני מקווה שתתקע בעבודה המסריחה הזאת ולא תמצא משהו יותר טוב שנים רבות.

פאטאטע - פרסום נלוז לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים