פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים כמה הערות:1. יש שקית "קוקי" להכנסה לתנור, אני משער שגם במיקרו היא תשרוד2. תחתוך לפרוסות, שים בשקית עם שמן זית ותבלינים ושים לאיזה 8 דקות במיקרו...
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מה אתם עובדים עליואסור לשים שקית ניילון במיקרואו שמיקרו פשוט תשים וכל כמה דקות תבדוק שזה רךאו בסיר פשוט שים עם מים רותחים ואחרי איזה 40 דקות תבדוק אם רך..לא מסובך
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מה שקית זה לא נמס במיקרו?עזובקח תתפוח אדמה שים עוד 5 ענבים+ 6 דיסקים וסט כלים ממתכת תכוון על 5 דקות ויש לך אחלה דבר
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מה אתם עובדים עליואסור לשים שקית ניילון במיקרואו שמיקרו פשוט תשים וכל כמה דקות תבדוק שזה רךאו בסיר פשוט שים עם מים רותחים ואחרי איזה 40 דקות תבדוק אם רך..לא מסובךמיקרו מחמם חלבון שומן ומים ועוד מספר קטן של תרכובות אורגניות, לא פלסטיק צריך לשים פלסטיק שעתיים במיקרו בשביל שהוא ישרף...
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ועדיין, לא הייתי רוצה שמים חמים יגעו בניילון, זה ממיס אותו, אפילו קצת.אז אתה אף פעם לא מכין מנה חמה או מחם כלי פלסטיק במיקרו?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים האמת שלא.אני גם משתדל לא לעשות קפה או תה מכוסות פלסטיק, אם כבר חד פעמי אז רק מנייר.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים לא חבל על העצים שכורתים בשביל הכוסות החד פעמיות האלו מנייר שאתה זורק אח"כ לפח? וזה לא שאנחנו ממחזרים נייר מי יודע מה.כוס קרמיקה עדיף וגם אפשר לשים במיקרו.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים שקיות פלאסטיק וכו' לא מסוכנות בגלל שהן נמסות אלא בגלל שבהקרנה הם פולטים כל מיני חומרים מסוכנים........בכול אופן, לבשל תפוחי אדמה שלמים במים במשך 20 דקות ולשים אותם בתנור (אובן...) לעוד איזה 15 דקות במשהו כמו 200 מעלות, להוציא, לחצות ל-2, לשים גבינה מגורדת ושמנת מעל, טיפה מלח ובצל ירוק קצוץ דק (אפשר גם בצל רגיל מטוגן על גבול השרוף, אבל לא להגזים)אולעטוף את התפוח אדמה ברדיד אלומיניום ולשים בתנור לשעה בחום גבוה, לחתוך לחצאים, ואז את החצאים לרבעים (רצוי שוב לאורך), ולהמיס עליהם חמאהאולבשל במים תפוח אדמה (רצוי כמה... זה יוצא מנה די גדולה) חתוך לחתיכות בינוניות (כדי לזרז את הבישול...), להוסיף חמאה, שן שום לתפוח אדמה (תפוח אדמה גדול- 2 שיניים או שן אחת ממש גדולה...) קצוץ דק (או כתוש), בצל ירוק (או רגיל מטוגן- שוב, לפי הטעם... גם עם שניהם ביחד זה יוצא בן זונה), מלח, אפשר אפילו פילפל אדום\ ירוק (חריף) קצוץ דק ומוקפץ (צרוב 2 דקות על מחבת חמה), למעוך את התפוחי אדמה ולערבב הכול טוב טוב, לתת לזה לעמוד 5 דקות (רצוי לערבב הכול מהר כדי שהחום ישמר ויבשל את המרכיבים בזמן ההמתנה), לשים בצלחת, מעל אפשר פרמז'ן מגורדת או יותר טוב איזה גבינת צאן (מת על קשקבל), אפשר גם שמנת...
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים איזההה חופרייםם אתםםםם אני 200000 שנה שם תפוח אדמה במיקרו בשקית ניילון [בלי מים בלי כלום אל תחפרו] וזה יוצא מצויין!!! לא קורה כלום לשקית חוץ מכשמוציאים אותה מחוץ למיקרו צריך להזהר איתה ... מוציאים לאט לאט, פותחים אותה וזהוו ה' ישמור איזה אנשים מוזרים יש פה... אפשר לחשוב מדע טילים או תורת הקוונטים 8-10 דקות במיקרו, אל תבהל שהשקית מתנפחת זה הכול!! יוצא הכי טוב. ביי
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים לא חבל על העצים שכורתים בשביל הכוסות החד פעמיות האלו מנייר שאתה זורק אח"כ לפח? וזה לא שאנחנו ממחזרים נייר מי יודע מה.כוס קרמיקה עדיף וגם אפשר לשים במיקרו.ברור שעדיף... אבל לא תמיד אני במקום שיש בו כוסות קרמיקה.אני לא שותה עם כוסות נייר בבית...
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים אז אתה אף פעם לא מכין מנה חמה או מחם כלי פלסטיק במיקרו?בחיים לא ראיתי שמישהו מכין מנחמה במיקרו, שמים מים מהקומקום!
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אני לא מאמין שעושים SEO של תפוחי אדמה בפאקינג HWZONE מה הלאה? הקפצת ת'רדים בני 9 שנים עם פרסומת מוסווית לרוטב לסלט? למפרסם היקר: אני מקווה שתתקע בעבודה המסריחה הזאת ולא תמצא משהו יותר טוב שנים רבות.פאטאטע - פרסום נלוז לא עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.