עבור לתוכן

עזרה בפינגים גבוהים

Featured Replies

פורסם

היי

לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים

עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב.

עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם.

איך אני יכול להוריד אותם

יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75

P4 Perscot

512 DDR2

GF6200TC

Intel D915gev

זאת המערכת שלי

הכרטיס רשת הוא רגיל

מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.

פורסם

מה הכתובת של השרת אליו אתה מנסה להתחבר?

פורסם

איזה ספקית אינטרנט יש לך וגם תעשה שידרוג ל מגה וחצי לפחות אני גם משחק שם ויש לי פינגם סבבה שברובם לא עוברים את ה110 תנקה את המחשב מספייור ווירוסים ותוריד את הגרפיקה להכי נמוך ותבדוק עם זה משפיע גם לחבר שלי שלי יש אותה בעייה

פורסם

פינגים לא תמיד קשורים לרוחב פס.

פינג מודד latency , הוא מודד את כמות הזמן שלוקח לפיסת מידע (פאקט) להגיע מ A ל B + כמות זמן שלוקח ל B להגיב + כמות הזמן שלוקח לפאקט להגיע ל A . רוחב פס גדול יותר לא תמיד יעזור, רוחב פס גדול מאפשר ליותר פאקטים לעבור בו זמנית ולא תמיד מהר יותר. חוץ מזה (בדרך כלל) הפאקט עובר מספר רשתות בשביל להגיע ליעד, ראוטר אחד דפוק (או עם QOS ) יכול להאיט את כל העסק...

תחשוב על כביש עם 10 נתיבים ועל כל נתיב יש משאית . הרוחב שלו זה הרוחב פס, המהירות שהמשאיות נוסעות (נגיד 50 קמש) זה הפינג. אם תוסיף עוד 10 נתיבים תוכל להעביר פי 2 יותר משאיות מ A ל B באותו זמן אבל הזמן שיקח להם להגיע לא ישתנה...

פורסם
  • מחבר

אני של נטוויז'ן

והכתובת משתנה

פורסם

משהו מוזר עם הנט ויזן האלה עם יש לך רשת ביתית תנסה לכבות את המחשבים אפילו שהם לא גולשים

פורסם

אני של נטוויז'ן

פה כבור הכלב, תבקש מחבר חשבון ב 014 לצורך בדיקה.

לגיימרים 014 זה ליגה אחרת באינטרנט הישראלי.

פורסם
  • מחבר

פה כבור הכלב, תבקש מחבר חשבון ב 014 לצורך בדיקה.

לגיימרים 014 זה ליגה אחרת באינטרנט הישראלי.

מה?

מזה מחבר חשבון 014

פורסם

מה שהבחור ניסה להגיד זה שתבקש מחבר שמחובר ל014 דרך ADSL את פרטי המשתמש והסיסמא שלו,

ותנסה להתחבר איתם.

לדעתי, אתה תראה הבדל ניכר בפינג (לטובה) כשאתה תתחבר ל-014.

פורסם
  • מחבר

מה שהבחור ניסה להגיד זה שתבקש מחבר שמחובר ל014 דרך ADSL את פרטי המשתמש והסיסמא שלו,

ותנסה להתחבר איתם.

לדעתי, אתה תראה הבדל ניכר בפינג (לטובה) כשאתה תתחבר ל-014.

איזה חברה זה 014

פורסם

בזק בינלאומי

פורסם

אנשים אין על בזק בקטע הזה של הפינגים תנסה לנקות את המחשב שלך לגמרי מווירוסים וספיוור אני אומר לך מניסיון זה עוזר

פורסם
  • מחבר

אני יריץ חיפוש נראה אם משהו ייתפס

פורסם

תתקשר לספקית שלך ותגיד להם שאתה סובל מזה (שהם ישברו את הראש לא יזיק להם)

גם כן תבדוק מול בזק

לי הייתה בעיה דומה אבל בשרתים שנמצאים בארץ של קאונטר סטרייק בסוף התברר בבזק שהבעיה נבעה מהם והם החליפו לי את החיבור למרכזיה מה גם שהסל במרכזיה היה דפוק וכל מי שהיה מחובר אליו סבל כמוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים