עבור לתוכן

Ninja Gaiden 2 הוכרז ל360

Featured Replies

פורסם

יפה :xyxthumbs: גם אם זה יהיה באמת TIMED EXCLUSIVE זה צעד מצוין לFRENCHISE מצוין, ואם לא - אז נקנה לPS3 :)

ליביו

פורסם

לגוון..? באיזה זאנר חסר נינג'ה גיידן נכנס? אקשן אדוונצ'ר עתידי שמכיל נינג'ות עם כוחות קסומים?

פורסם
  • מחבר

משהו כזה :lol: :lol: :lol:

ובמקום להיות שמח אתה תוקף אותי?

טוב לפחות עכשיו יש יותר סיכוי שהוא יצא גם למחשב... :nutty: :beerchug: :nutty:

פורסם

כי גם בדברים טובים אתה מציג "בעיות" של ה360...

בכל מקרה, מן הסתם אני שמח, נינג'ה גיידן המקורי הוא האקשן אדוונצ'ר הטוב ביותר שנוצר אי פעם (ואחד הקשים, השלבים המאוחרים פשוט פסיכוטיים)

פורסם

קרירין - קשה לי להאמין.

אני כמעט לא האמנתי כשהוא יצא ל3.

ליביו

פורסם
  • מחבר

הוא יצא אפילו לDS אז יש תיקווה

גם ככה ברגע שמפתחים אותו ל360 פורט למחשב אמור להיות מאוד זול

פורסם

אם כל הכבוד - הקשר בין גירסאת הDS לזו ב360 יהיה בערך השם על האריזה.

ליביו

פורסם

ninja gaiden הראשון היה משחק מדהים שגרם לי להרבה לילות חסרי שינה :xyxthumbs:

מה שבטוח זה היה המשחק הקשה ביותר ששיחקתי.

ואחרי שראיתי את איכות הגרפיקה שהוצגה בנינגה גיידן סיגמא (משחק שיצא לPS3 וחידש את נינגה גיידן הראשון רק מבחינה גרפית) אני כבר מפנטז על מה שמצפה לנו בנינגה גיידן 2.

השערה שלי, אין מצב שהמשחק הזה יישאר בלעדי לXBOX360 (למרות שבתור אחד שיש לו XBOX360 זה ממש לא מפריע שישאר בלעדי 8) ) ויש מצב שזה יגיע גם לPS3. לגבי המחשב קשה לדעת כי נינגה גיידן הראשון לא הגיע למחשב, תתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אכן לא הגיע מעולם.

ואכן גם הסיגמא קשה בצורה בלתי רגילה.

ליביו

פורסם

אני כל כך אוהב משחקים קשים ::)

רק חבל שאין לי איפה לשחק במשחקים האלה!!! אני אצתרך לחסוך מלאאאא כסף בזמן הקרוב כדי להשיג PS3 לפחות... :-\

פורסם

Ninja Gaiden לאקסבוקס היה אחד מהמשחקים הכי טובים אי-פעם, Black היה אפילו יותר טוב, ו- Sigma היה הכי טוב.

אני פשוט לא יכול לחכות ל- Ninja Gaiden 2 ועם המוניטין של Sigma ויכולות הפיתוח של הצוות על ה- PS3, אני מקווה שהוא יגיע גם אליו ולא רק ל- 360 (אני מעדיף את השלט של סוני...). ופשוט אסור שהוא יגיע למחשב, משחקים כאלו פשוט לא מתאימים למחשב (למעשה יש בקושי 3 Action-Adventurers טובים על המחשב), הסדרה הזו נולדה בארקיידים\קונסולות וככה היא צריכה להשאר.

פורסם

מסכים ששליטה במקלדת ומסך קטן תהרוס חצי מהחוויה (וגם על השלט , השלט של הXBOX לא היה בדיוק הCUP OF TEA שלי, PS ANY DAY , של החדש לא רע , קצת שמן מדי).

בקשר לACTION ADVENTURE למחשב מסקרנות , מהם?

אני מצליח לחשוב על 2 סדרות ,

TOMB RAIDER (בחלקה , הרבה בררה באמצע)

וPRINCE OF PERSIA שפשוט רץ כמו שצריך על המחשב ועל הPS2 לא עושה את העבודה לדעתי.

ליביו

פורסם

ALADIN 2D :lol:

חחח זה בצחוק כמובן אבל עכשיו כשאני נזכר בו... הוא היה מזה כייפי ;D (לא נראה לי שהוא גם ממש נחשב ACTION-ADVENTURE..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים