פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מה אתם אומרים?שווה לקנות אותו או שיש אלטרנטיבות שיותר שוות במחיר הזה?אני משתמש במערכת 5.1 בעיקר למוסיקה וקצת למשחקיםתודה מראש!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים הכרטיס מצוין להכפלת הסטריאו וכך לשמוע מוסיקה בסראונד,הוא גם תומך בכול האפקטים של המשחקים,אבל כשהיה לי אותו עם X530 לא הרגשתי שינוי גדול בין כרטיס האון בורד.http://hwzone.co.il/reviews/xfi/
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כי היה לך X530. להשקיע בכרטיס יותר מאשר ברמקולים זה לא משהו שכדאי.Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר הרמקולים שלי קצת ישנים אבל אני חושב שהם טובים של קריאטיב5.1הם אצלי בערך 4-5 שנים? עלו לי בזמנו 1000
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אז אתם אומרים ללכת עליו?לא...כי:1. כי אתה יכול להשיג אותו בהרבה יותר זול בחו"ל. אני את שלי קניתי דרך איביי, כל הסיפור יצא לי כ-350 שקל, כולל משלוח. 2. כי הרמקולים שלך ב-99% לא מספיק איכותיים בשביל לנצל את הכרטיס.... בטח לא כשהם 5.1.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר אוקיי אז על מה אתם אומרים ללכת?1. AUDIGY פשוט 7.12. XTREME AUDIO3. XTREME GAMER???
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7235 LOL איזה גרף מפגר הם שמו שם... כאילו שכרטיס קול לבדו, לא משנה איכותו, יכול לגרום לקבצי MP3 להישמע באותה איכות כמו מCD. בלי להתייחס לbitrate אפילו... רק בגלל זה לא הייתי קונה ת'כרטיס הזה. 'כל אופן הנה מה שBigDickBastard כתב לא מזמן על הכרטיס הזה, שאם אם היית עושה חיפוש פשוט היית מוצא: as far as the xtremeaudio is concern stay away from it, it's not really an Xfi as it doesn't contain the 20k1 DSP chip and it's basically a relabeled Cmedia card. קח איזה אודיג'י 4SE, יספיק לך מעל ומעבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.