פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים הדמו של bioshock רץ אצלי על המחשב במהירות ובאיכות שלא נופלת משום משחק XP לדעתי אפילו יותר טוב
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אתה בוחר להשמיט את DX10.הדבר הכי חשוב!עכשיו שיוצאים משחקים של DX10 נראה שדווקא שווה להתקין VISTA.מה חשוב ב- DX10? סתם שיפור של DX9 כדי לגרום ליותר מכירות לויסטה.עדיין לא ראיתי משחק אחד שנפלתי מהכסא, דווקא יותר התלהבתי מהמנוע החדש של id TECH 5 שלא מצריך DX10 ועובד בכלל על OGL.תרשם לבתא של המשחק Enemy Territory - QUAKE Wars ואז תבין על מה אני מדבר.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מה חשוב ב- DX10? סתם שיפור של DX9 כדי לגרום ליותר מכירות לויסטה.עדיין לא ראיתי משחק אחד שנפלתי מהכסא, דווקא יותר התלהבתי מהמנוע החדש של id TECH 5 שלא מצריך DX10 ועובד בכלל על OGL.תרשם לבתא של המשחק Enemy Territory - QUAKE Wars ואז תבין על מה אני מדבר.בינתיים אין כמעט הבדל בין DX9 ל DX10, והירידה בביצועים לא שווה את זה. אבל, כרגיל, כמו ש VISTA תתעלה במאת האחוזים על XP מתישהו, ככה גם DX10...זה כמו שעכשיו לא מדברים בכלל על DX8. אלא מה? יש DX9.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים בינתיים אין כמעט הבדל בין DX9 ל DX10, והירידה בביצועים לא שווה את זה. אבל, כרגיל, כמו ש VISTA תתעלה במאת האחוזים על XP מתישהו, ככה גם DX10...זה כמו שעכשיו לא מדברים בכלל על DX8. אלא מה? יש DX9.למה נראה לכם שיש ירידה בביצועים? בן אדם שיש לו מחשב עם 2 ג'יגה זכרון + מעבד כפול ליבה יכול להריץ ויסטה ולהנות ממנו פי 100 מאשר בXP. הביצועים לא יורדים בכלל אלא עולים. זה לא מחייב כרטיס DX10, ויסטה בכל הפרמטרים האחרים לוקחת את הXP. כל הבעיות שדיברו שיש בה, עדיין לא ראיתי אחת מהן.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים למה נראה לכם שיש ירידה בביצועים? בן אדם שיש לו מחשב עם 2 ג'יגה זכרון + מעבד כפול ליבה יכול להריץ ויסטה ולהנות ממנו פי 100 מאשר בXP. הביצועים לא יורדים בכלל אלא עולים. זה לא מחייב כרטיס DX10, ויסטה בכל הפרמטרים האחרים לוקחת את הXP. כל הבעיות שדיברו שיש בה, עדיין לא ראיתי אחת מהן. זה ממש לא קשה, פתח את מנהל משימות ותראה כמה זכרון ויסטה לוקחת לך במצב 2-3 תוכנות בלבד, לפחות 40% RAM. אני לא אוותר על FPS אחד אפילו בשביל מיקרושיט, ופה ויסטה מאבדת FPS בקיצור שלא נדע מצרות. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2096944,00.asp http://www.tomshardware.com/2007/01/29/xp-vs-vista/page4.html#3d_games WTF
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אם אני לא טועה המאמר יצא לפני העידכונים המדוברים של SP1...שכפי שידעו, יש הבדלים מאוד טובים עם העדכונים הללו..בסוף הרוב פה יעברו לוויסטה לא משנה כמה ילחמו,אבל זה יקח קצת זמן, עד שXP ישאר בצד...כעוד מערכת הפעלה מיקרוסופט..ולא הכול ניתן לפרוץ, בשביל לקחת משחקשמובנה אך ורק לוויסטה, לא רק שיצטרכולקחת את כול הקבצים הנחוצים מהוויסטה..יצטרכו גם לעבור עליהם בשביל שיתאימו לXP...ככה שבסוף לא הכול יפרצו, אי אפשרלקחת משחק אחד ולהכניס בו טקסטרטורות ממשחק אחר,ולצפות שזה יראה טוב![דוגמא גרוע, לא עלה לי משהו אחר בראש]ואם יפרצו, רק תתארו כמה כמה הPatch ישקול ואיזה קבצים במערכת ישתנו.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים זה ממש לא קשה, פתח את מנהל משימות ותראה כמה זכרון ויסטה לוקחת לך במצב 2-3 תוכנות בלבד, לפחות 40% RAM.אני לא אוותר על FPS אחד אפילו בשביל מיקרושיט, ופה ויסטה מאבדת FPS בקיצור שלא נדע מצרות.כבר דובר על זה הרבהאתה לא מכיר מספיק את מערכת ניהול הזכרון בויסטהגם כשאין תוכנות פועלות ברקע אתה יכול לראות שהיא כביכול משתמשת בהמון זכרוןזה לא אומר שזה רע או שהוא לא פנוי ליישומים אחריםגם הלינקים שלך לא רלוונטיים כי הם מינואר!!! ומאז יצאו עדכונים (במיוחד לדרייברים)אם כל כך חשובים לך הביצועים, למה עברת לXP? הרי יכולת לקבל יותר ביצועים בWIN2Kכולם פה מדברים בעיקר באויר, עוד שנה 90% מהפורום יהיה על ויסטה ואנשים לא יזכרו בכלל את ההושא הזהאם הפורום הזה היה קיים בשנת 2000 הייתם קוראים בדיוק אותם דברים על XP.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים כבר דובר על זה הרבהאתה לא מכיר מספיק את מערכת ניהול הזכרון בויסטהגם כשאין תוכנות פועלות ברקע אתה יכול לראות שהיא כביכול משתמשת בהמון זכרוןזה לא אומר שזה רע או שהוא לא פנוי ליישומים אחריםגם הלינקים שלך לא רלוונטיים כי הם מינואר!!! ומאז יצאו עדכונים (במיוחד לדרייברים)אם כל כך חשובים לך הביצועים, למה עברת לXP? הרי יכולת לקבל יותר ביצועים בWIN2Kכולם פה מדברים בעיקר באויר, עוד שנה 90% מהפורום יהיה על ויסטה ואנשים לא יזכרו בכלל את ההושא הזהאם הפורום הזה היה קיים בשנת 2000 הייתם קוראים בדיוק אותם דברים על XP.בדיוק, כמו שאמרתי אנחנו משחקים במשחק של מיקרוסופט...מתישהו הם רוצים שנישתדרג... לא משנה כמה שלא נירצה את השינוי [אלא אם אנחנו משתמשיםשלא זקוקים לדברים כמו משחקים, אלא רק אינטרנט וWORD.. לדוגמא]
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים עומרי יש לי את הגרסה 64 ביט עם העדכונים האחרונים בדואל בוט, והרבה לא השתנה המערכת עדיין זוללת RAM ולי זה חשוב בעבודה כבדה על פוטושופ, אני כן מרגיש קושי בתוכנה לעומת XP. תאמין לי שאני כבר מכיר את ויסטה עוד מתקופת הבתא, חשבתי שהיה שיפור בגרסת השקה אבל זה ממש לא זה, אפילו התוכנה C4D בגרסת 64 ביט עובדת פחות טוב מ-XP X64. אני לא שולל את המערכת בעתיד אבל כרגע זה חיקוי עלוב ל-OS X כבר עדיף לי להשאר עם XP. BTW לפי ההבדלים של DX9 מול DX10 במשחק Bioshock אז בכלל אין למה למהר. http://game.ali213.net/thread-1622897-1-1.html###
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אני עובד כבר הרבה זמן (מאז הRC2) עם ויסטה (32 ביט) ומרוצה מאודתמשיך לדבר, עוד שנה אני אזכיר לך את הת'רד הזה
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אתה מספיק מבוגר לזכור שזה בדיוק מה שהיה ב2001 עם XPאנשים התלוננו על ביצועים פחות טובים, על דרישות זכרון מוגזמות (מה? WIN ME רץ מצויין עם 128/64 מגה זכרון)הקולות נעלמים בסופו של דבר, כך יהיה גם הפעם
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים עומרי, אמרתי שאני מסכים איתך אבל כרגע אני מחכה... לפחות למחשב חדש ואז כבר נעשה את השידרוג. BTW שיש לך לקוחות במחשב ואתה רוצה לעשות שינויים כמו OC, החלפה של מערכת הפעלה אתה מוגבל ביכולות כי תמיד חוק-מרפי נכנס לתמונה ואז קורה משהו. בעתיד שהיה מחשב חדש נבצע את כל השינויים ואז נכניס את הלקוחות לדיסק.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים לדעתי הת'ראד הזה מסתכם בכך שזה כמו כול מערכת של מיקרוסופט,בסוף נעבור אל המערכת הזו... כמו שקרה עם המעבר ל-XP...לא צודק?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים תחשוב על ויסטה כמו רכבת נוסעת ו-XP זה אדם שירד בתחנהXP לא הולכת להתקדם יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.