פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים התקנתי ויסטה 64 בתקופת ההשקה הראשונית וזו הייתה זוועהאחרי קריסה כללית התקנתי שוב ובסוף חזרתי ל-XPלפני שבועיים התקנתי מחדש ויסטה X64המערכת הורידה בהתקנה מלא עדכונים ולהפתעתי המערכת עובדת ממש נפלאגמרתי איתה את Call Of Juarez שעבד ממש טוב, אימיול מוריד על 400+ נכון להיום אני ממליץ, המערכת הרבה יותר טובה מ-XPבקטן אפשר לומר שמערכת הקבצים עובדת פחות מהר מ-XP אבל זו בעיה ממש בשוליים כשמרגישים את היתרונות של ויסטה.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים בקטן אפשר לומר שמערכת הקבצים עובדת פחות מהר מ-XP אבל זו בעיה ממש בשוליים כשמרגישים את היתרונות של ויסטה. התקנת את שני העידכונים של הביצועים??(KB938194 ו KB938979)
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים סתם מתוך סקרנות, איך אתה יודע ש"שמערכת הקבצים עובדת פחות מהר מ-XP "??(אני לא שמתי לב להבדל)
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מבחינתי היה די קל לבדוקכדי לעבור בצורה פחות או יותר נטולת סיכון קניתי WD3200AAKS ועליו התקנתי את ויסטהלאחר מכן העברתי אליו את שני הדיסקים 160 כ"א שהיו לי בשימוש כשראיתי שהכל בסדר השארתי 160 אחד במערכת, פירמטתי אותו והחזרתי אליו דבריםכתוצאה מכך יצא שהתעסקתי הרבה עם מערכת הקבצים.העדכונים של הביצועים שיפרו משהו אבל עדיין XP עדיפה בהרבהגם השמירות של Call Of Juarez היו איטיות לעומת XPאבל כאמור זה ממש בקטנה
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני לא קראתי את כל הטראד אבל אני אגיד דבר כזה:אם תדע להתקין את הווינדוס עם הדרייברים ועם ה-VLITE ועם העדכונים האחרונים תראה שהמערכת החדשה לא נופלת מXP אפילו לא בקצת, וגם תופסת 3 ג'יגה אחרי התקנה.בהצלחה
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אם תדע להתקין את הווינדוס עם הדרייברים ועם ה-VLITE ועם העדכונים האחרונים תראה שהמערכת החדשה לא נופלת מXP אפילו לא בקצת, וגם תופסת 3 ג'יגה אחרי התקנה.בהצלחהמסכים!פרט לכך , שהגודל של VISTA תלוי מאוד בגרסא.להשוואה, XP תופס כמעט 2.5 ג'יגה - אבל ב HD של היום זה ממש לא קריטי.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מהיכן המספרים המצחיקים האלהאצלי זה תופס 15.6 גיגה ולא נדבר על הקבצים שהוא מחביא בכל מיני מקומות
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר אין לי מושג מאיפה זרקתם תמספרים האלה אצלי בכל מקרה סה"כ11GB!!!וXP הוא 1GB [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 17:35:16אני לא קראתי את כל הטראד אבל אני אגיד דבר כזה:אם תדע להתקין את הווינדוס עם הדרייברים ועם ה-VLITE ועם העדכונים האחרונים תראה שהמערכת החדשה לא נופלת מXP אפילו לא בקצת, וגם תופסת 3 ג'יגה אחרי התקנה.הסברתי במפורש שזה לאחר התקנת כל העידכוניים החדשים!!! אתה לא קורא דברים שאחרים כתבו??ובכל מקרה אתה לא מגיע לביצועיים של XP[br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 17:37:00הערה : VLITE??
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים לדעתי הגודל של הVISTA תלוי בגרסא, למרות שנראה לי מוזר שהVISTA תופס 15.6.(אצלי ה ULTIMATE תופס 11.5GB)היום הHD הסטנדרטי הוא בגודל 250GB (לפחות) וה VISTA ULTIMATE תופס 4% (ה BASIC תופס עוד פחות).לפני כמה שנים (כשה XP התחיל להיות נפוץ) הHD הסטנדרטי היה 40GB בערך. ולכן ה XP תפס 2.5%.ההפרש לא משמעותי.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אין סיבה לעבור לVISTA בשיט, בינתיים כל מה שצריך זה להישאר עם XP ולראות מה הSP1 יעשה לVISTA ומנגד מהSP3 יעשה לXP, אני לא מאמין בניסים במיוחד כשמדובר בMS, לVISTA יהיה חובה 1GB יותר מXP קבוע.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים תכירו - VLITEתוכנה שמסירה חלקים (נכבדים) מההתקנה של הויסטה ובכך גורמת לכך שהויסטה יתפוס פחות מקום (פחות רכיבים) ויותר מהר (פחות סרביסס ותוכנות ברקע).http://www.vlite.net/תהנו** דגש: התוכנה מסירה את הרכיבים מההתקנה עצמה. מה שאומר שזה לא יסיר מהמערכת שמותקנת כבר. תצטרכו להתקין את הויסטה מחדש כדי שזה ישפיע על המערכת. מה שמיוחד בתוכנה הזאת היא שאתם יכולים להיפטר מחלקים גדולים מהרכיבים בלי סימני לוואי (כמובן שיש הסבר על כל רכיב שאתה בוחר להעיף, כך שאם תרצה להפעיל משהו בעתיד תוכל לדעת מה להסיר ומה לא.)אגב, יש לי ויסטה בערך חצי שנה. בתקיה 42K קבצים והיא תופסת 7 ג'יגה
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים עשיתי סיקור קטנטן של ויסטה\2000\וXP פה למי שרוצה ליקרוא -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282565.new#newמבחינתי ומניסיון ולא סתם ערכות כל הWIN מי 2000 בסדר גמור למשתמש הפשוט יש דברים ספציפים שיכולים להפריע בבחירת מערכת הפעלה אבל אני לא ניתקלתי בבעיות מיוחדות
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אין סיבה לעבור לVISTA בשיט, בינתיים כל מה שצריך זה להישאר עם XP ולראות מה הSP1 יעשה לVISTA ומנגד מהSP3 יעשה לXP, אני לא מאמין בניסים במיוחד כשמדובר בMS, לVISTA יהיה חובה 1GB יותר מXP קבוע.צודק בהחלט! אני נסיתי את ויסטה, מערכת נחמדה אבל מששבר אותי הדרישות זכרון RAM שלה, וכמובן אין לי כרטיס מסך חזק וכל FPS חשוב לי.אולי עוד שנה+ נשדרג לויסטה אחרי שהיו יותר משחקים ב-DX10 וכרטיסי מסך DX10 דור שני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.