פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים 1) לא מבין בזה 100% - לפי הבנתי כן.3) אכן4) בהחלט - התכוונתי לZONE ולא לשיטת השידור עצמה שאין לה שום השפעה בHD5) פטורים ממכס , אמרתי שלפי מיטב ידיעתי - מכס אתה אולי לא תשלם , אבל מע"מ כן.ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים האבדלים העיקרים בתפקוד של הציפ מול הפירצת תוכנה זה שבציפים ל360 (נכון להיום)אתה יכול להריץ 2 תוכנות שונות ולהחליף ביניהם זאת אומרת שאם אתה רוצה לשחק בLIVE במשחק מקורי בציפ אתה יכול ליטעון תתוכנה המקורית ואז תאורטית הסיכוי לקבל באן נמוך יותר ואחרי זה אתה יכול להחליף לתוכנה פרוצה ולשחק בסינגל בפרוצים בפירצת תוכנה אתה חייב להתקין מחדש תתוכנה להחליף מצבים בקיצור אם אתה לא מיתכוון לשחק במולטיפליר אתה לא חייב ציפאם כן ציפ תאורטית יכול לעזור
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים השם הוא ליביו ולא עיוותים אחרים (וזה למה אני מוסיף אותו בחתימה ) ואתה נכנס לכפתור עריכה ומוחק מה שכתוב. ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים נצל"ש:לגבי ה- GOLE LIVE של ה- אקס בוקס, כל עוד המכשיר חדש, ואין לך צי'פ/עדכון גרסא למכשיר, ורכשתה באופן חוקי כרטיס של ה- GOLD XBOX LIVE, אין שום סיבה שירחיקו אותך מהשירות ה- LIVE בגלל שאתה מישראל או משהו כזה נכון? כי אני זוכר שהיה פעם משהו בסגנון אבל רק כדי לוודא... ולגבי ה- PS3, יש להם שירות כדוגמת ה- LIVE של מיקרוסופט? ואם כן מה העלות שלו וכו'?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים היו שמעות באותו זמן שהתחילו השמועות על עדכון האביב שיעיפו ישראלים וארצות אחרות שה360 לא משווק בהם רישמית מהLIVE בנתיים בערך העיפו ישראלים מהLIVE בגלל הבאנים לקונסולות פרוצות :lol: אבל עדיין לא העיפו ולא ידוע אם יעיפו ישראלים מהLIVE מה שכן יש הגבלות כמו שאתה לא יכול ליתחבר מכתובת ישראלית או לשלם בויזה ישראלית לPS3 יש שרות דומה אבל עדיין לא מפותח כמו הLIVE השרות של הPS3 חינמי ובגלל השיווק הרישמי אין בעיות ליתחבר אליו
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים גם לי יש שאלה.... אם אני לא מתכוון לשחק באינטרנט ובשירות הXBOX LIVE אלא רק בבית לבד או נגד אח שליאז אני יכול לקנות את הצ'יפ בלי חשש שיעשו לי באן? תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים הבאן זה מהשרות כמובן שבלי ליתחבר אין לך מה לפחד מיבאן וגם אם היה אתה גם ככה לא מישתמש בשרות
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים חחח אז אם עשו לי באן אני עדיין יכול לשחק בסתם משחקים אבל פשוט לא ברשת? והכל יעבוד רגיל!?!?!?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים ממש לא נוח לי כל דיבורי הצ'יפים כאן בפורוםpizzaguy - דיון על פריצות וצ'יפים הוא אינו חוקי במסגרת הפורום, אני מציע לך להפסיק לדבר על כך אחרת הדיון יינעל ואתה תקבל אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.