עבור לתוכן

בעיה בכרטיס emu בבדיקות rmaa

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חיברתי את הכרטיס מהיציאה OUT לכניסה VIDEO 1 במגבר ימהה.ושמיעה טובה ניתנת כאשר ההגברה עומדת על חצי או שליש.רמקולים לבד לא יתנו לך כלום.

האות צריך לעבור הגברה בכל מיקרה וככה זה בכל כרטיס קול.פשוט מיקצועי רגיל וכו.קצת הגיון פשוט... :screwy:

לדעתי אתה צריך להתחיל להנות ממנו ולא לעשות עליו בקרת איכות...את זה כבר עשו עליו בבית חרושת..

חבר אותו להגברה חיצונית כלשהי - מגבר רמקולים איכותים מוגברים ותהנה ממנו.

קניתי את הכרטיס הזה בשביל שישמש אותי כמקור במקום נגן cd בגלל שמביקורות אני שומע שהוא יכול לעשות זאת ולתת תוצאות של נגן cd ברמת מחירים של 2000 שקל,בינתיים שאני מחבר אותו למגבר אוזניות חיצוני שהווליום על החצי בחיבור לכרטיס קול בקושי שומעים משהו ובחיבור לdvd פשוט ב-400 שקל שומעים מצויין בלי מיליון ואחד בעיות,או שהכרטיס הזה או שהכרטיס הזה הוא לא מה שעושים ממנו או שאני מטומטם ואני לא יודע להגדיר אותו(יש לזה סבירות למרות שקראתי 1000 פעם את המנואל)

פורסם

שמע

אני לא מגדיר את עצמי אודיופיל למרות שאני רוצה להיות אחד כזה.אבל אני שומע איתו מוזיקה ויש לו צליל כמו של CD.אתה אמור להרגיש את הניואנסים בינו לבין האונבורד.הסוד הוא בשליטה בתוכנה שלו שהיא מפעילה את הכל.אל תשכח שיש לו מעבד קול משלו מה שאין לכרטיס המובנה שהוא ברוב המקרים בסיסי ביותר.

הביקורות נעשו על ידי משתמשים שכבר עברו על רוב היכולות שלו שאתה עוד לא שמעת\גילית.

ניסוי ותיהייה לעומק במשך כמה שעות יעזרו לך ללמוד אותו.

פורסם
  • מחבר

משהו פה ממש ממש ממש לא הגיוניעשיתי עכשיו שתי ניסיונות.

ניסיון 1 - מחקתי את כל ה-strip שיש,יצרתי strip חדש על פרודקט דיפולט session ב-44.1 khz ו--10,כאשר אני מחבר את המגבר אוזניות ומגביר כמעט עד הסוף הווליום פשוט חלש נורא.

ניסיון 2 - חיברתי את הרמקולים למחשב(שווים 100 שקל) שקל שיש לי בחיבור מתאים שקניתי ב-20 שקל בשביל שהם יוכלו להתחבר לכרטיס,חיברתי את האוזניות ליציאת אוזניות ברמקול ועל אותם הגדרות בפאטץ מיקס ואותו ווליום והכל בכרטיס קול כמו שהיה בניסיון הראשון הווליום פשוט בהרבה הרבה יותר חזק והכל נשמע פשוט טוב.

מה לעזאזל הולך פה?????????????????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים