עבור לתוכן

בעיה בכרטיס emu בבדיקות rmaa

Featured Replies

פורסם

ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה

PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4.

למה אני מקבל תוצאות כאלו???

patchmix1ws1.png

פורסם

אפשר את המדריך?

פורסם

אורי, אמרתי לך כבר אין ספור פעמים, RTFM! לא סתם קיבלת חוברת. יש דברים מאוד ספציפיים שצריך לעשות בשביל למדוד את ה-1212M.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי אני יודע שאמרת לי 10 פעם לקרוא את המנואל,ום קראתי אותו הבעיה שהאנגלית שלי על הפנים ואני בקושי מבין משהו,בכל מקרה בסוף שיחקתי קצת בהגדרות ,הכרטיס מוגדר כ-product default ב-44.1 khz ,בנוסף העברתי ב-session settings מ- -10 ל- +4.

הנה תמונות של התוצאות.

rmaabestbn2.png

asdasdasdasdasdasdasdpp7.png

monituroutrb7.png

patchmixxxxxxxxmx7.png

פורסם

התוצאות שלך לא נכונות. מה שקיבלת זה התוצאות של העיבוד בתוך הכרטיס ולא של היציאה והכניסה.

אתה צריך למדוד ב-10 אם אתה משתמש בכבל שאין לו 3 מוליכים. אם יש לך כבל TRS אז +4 יעבוד אבל ייתן לך תוצאות גבוהות ב-6דציבל בגלל התוספת של העוצמה בחיבור של האותות.

המדידות שלך צריכות להתבצע עם session של הכרטיס שמתאים לזה, RMAA. יש כזה ל-44/48 ויש כזה ל-96. רק תדאג לשים על תדר דגימה נכון כי הוא על 48 אם לא בוחרים משהו אחר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נערך**

פורסם

התוצאות זהות. אם יש הבדל של דציבל גג זה לא אומר שזה בגלל משהו שעשית. התוצאות משתנות מבדיקה לבדיקה בהפרש קטן.

אמרתי לך, תפתח את התוכנה שלו ותחליף את הsession לאחד שעונה לשם RMAA הוא נמצא בתיקייה של התוכנה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שמתי על

-10,והכרטיס מוגדר ב- 44.1,הנה התוצאות הם נשארו פחות או יותר אותו דבר.

qqqqqqqdx5.png

פורסם

אני מבין שאתה לא רוצה להקשיב למה שאני אומר לך. אז בהצלחה. התוצאות שלך לא נכונות. לא רק זה, הן בכלל לא עוברות דרך הכבל בין היציאות לכניסות של הכרטיס ולא בדרגות האנאלוגיות של הכרטיס.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי רענן לכן לא ראיתי את ההודעה שלך על להגדיר את ה-rmaa ב-session ,שמתי ב-session על 1212m rmaa,זה נמצא על 44.1 ו-10 ואני מקבל קצת מעל 100- db וזה כותב כמו בהתחלה להגביר את את הרמות ווליום במיקסר.

הבעיה היה שגם שאני מגביר זה לא משתנה ונשאר אותו דבר.

פורסם

סימן שלא חיברת את הכבלים מאחורה.

קיצור, כמו שאמר לך avidan, וכמו שאני אמרתי לך כל כך הרבה פעמים, תקרא את החוברת. אם יש לך בעיה עם האנגלית, תשתמש במילון או משהו כזה. אין שם שום דבר שדורש אנגלית ברמה גבוהה. מעבר לזה שתוצאות RMAA לא רלוונטיות בשבילך, ואתה עושה את זה רק מסקרנות. יותר קל יהיה לפתוח את הביקורת על ה-X-Fi ולראות את ההשוואה של התואצות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סימן שלא חיברת את הכבלים מאחורה.

קיצור, כמו שאמר לך avidan, וכמו שאני אמרתי לך כל כך הרבה פעמים, תקרא את החוברת. אם יש לך בעיה עם האנגלית, תשתמש במילון או משהו כזה. אין שם שום דבר שדורש אנגלית ברמה גבוהה. מעבר לזה שתוצאות RMAA לא רלוונטיות בשבילך, ואתה עושה את זה רק מסקרנות. יותר קל יהיה לפתוח את הביקורת על ה-X-Fi ולראות את ההשוואה של התואצות.

Anatoli.

היציאה האנלוגית מחוברת לרמקולים שלי במחשב,צריך משהו מעבר לזה?אני פשוט רוצה לדעת שהכרטיס תקין.

פשוט כשאני שם את הכרטיס על -10 ועל 44.1 khz בפרודקט דיפולט הווליום נהכללי נורא נורא נמוך ביחס למקור אחר כמו dvd או נגן ממש זול.

פורסם

אתה רציני או מה?! חיברת את הכרטיס לרמקולים ואתה מצפה שזה יעבוד?! בקיצור, כמו שאמרתי, תקרא ואז תעשה את זה. אני לא מתכוון להסביר לך את זה. ברור שאתה קופץ קדימה בלי לדעת מזה RMAA, מזה כרטיס קול חצי מקצועי, ומזה הנתונים של RMAA. אתה עושה את זה סתם בשביל הכיף. לדעת אם הכרטיס תקין אפשר בלי RMAA.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני בינתיים יוותר על הבדיקה,אבל למה על פרודקט דיפולט ב-44.1 khz ו-10 בחיבור למגבר אוזניות אני שומע חלש בהרבה לעומת נגן dvd שמחובר באותו כבל למגר אוזניות?

פורסם

אני חיברתי את הכרטיס מהיציאה OUT לכניסה VIDEO 1 במגבר ימהה.ושמיעה טובה ניתנת כאשר ההגברה עומדת על חצי או שליש.רמקולים לבד לא יתנו לך כלום.

האות צריך לעבור הגברה בכל מיקרה וככה זה בכל כרטיס קול.פשוט מיקצועי רגיל וכו.קצת הגיון פשוט... :screwy:

לדעתי אתה צריך להתחיל להנות ממנו ולא לעשות עליו בקרת איכות...את זה כבר עשו עליו בבית חרושת..

חבר אותו להגברה חיצונית כלשהי - מגבר רמקולים איכותים מוגברים ותהנה ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים