פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים לא משפילה!? את הראשונה צילמת בדיוק כשהיא יצאה מהבית (ביוב)... זה לא נראה לך משפיל!?j/kצודק התמונות הראשונה והשנייה לא נראה לך משפיל...זה אנשים שאתה מכיר ?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים FinePix S9100 זו המצלמה שצילמת איתה? נכון שאני צודק? חח *עריכה* חח לא ראיתי במפרט מחשב שלך! באמת ובאמת אלה תמונות לא מתאימות לפירסום.. נגדיר את זה ככה תטשטש את הפנים או תעשה TWIRL
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים חוק או לא חוק, כל בן אדם יכול לטעון שהפוזה,תנוחה או המצב הספציפי בו הוא צולם פגע בו.. זה לא ממש משנה.תמונות סבירות מינוס בעיני, ראיתי ממך דברים יפים בהרבה.דברים שממש הפריעו לי בין היתר היו צפיפות, צבעים צבעוניים וחזקים מדי (כנראה כתוצאה מעיבוד מוגזם),חוסר חדות, אי היכולת לקשר לנושא שבעצם התמונות אמורות להיות קשורות אליו ומירכוז של הנושא (שלטעמי גורם לתמונה להיות פחות מעניינת).
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר תמונות סבירות מינוס בעיני, ראיתי ממך דברים יפים בהרבה.דברים שממש הפריעו לי בין היתר היו צפיפות, צבעים צבעוניים וחזקים מדי (כנראה כתוצאה מעיבוד מוגזם),חוסר חדות, אי היכולת לקשר לנושא שבעצם התמונות אמורות להיות קשורות אליו ומירכוז של הנושא (שלטעמי גורם לתמונה להיות פחות מעניינת).היי, תודה על התגובה העניינית (אחרי הרבה לא עניניות לחלוטין).קיבלתי את ההערות שלך ואני למעשה די מסכים אתך, בפעם הבאה אהיה יותר בקורתי.חוק או לא חוק, כל בן אדם יכול לטעון שהפוזה,תנוחה או המצב הספציפי בו הוא צולם פגע בו.. זה לא ממש משנה.זה דוקא לא נכון. יש מושג במשפט שנקרא סבירות. אין באף אחת מהתמונות מצב משפיל או מעליב (אם לא מתיחסים לתגובות של ילדים משועממים).מצב משפיל/מעליב יכול להיות לדוגמא צלום בעירום או ערום חלקי/עשית צרכים/אדם מסומם וכדומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.