פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים תמונות משעממות, לא מראות שום קשר ללונה פארק... וגם בלי הקשר ללונה פארק אין הרבה עניין במצב של האנשים בתמונה או בביום מצב מסוים על ידי הצלם.וגם איכות הצילום לא גבוהה.לא הבנתי מה ניסית להעביר פה... ???
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר אני עם הראשונה, השניה והשלישית. תענוג. תודה. ראשונה ושניה - מבטים מעניינים אבל קשה לקשר או להפריד אותם מהרקע כן אני מבין, בכל זאת זה בוצע עם P&S ואין לי עומק שדה בלי עבוד במחשב. או אולי אתה מתכוון למשהו אחר? תמונות משעממות, לא מראות שום קשר ללונה פארק... וגם בלי הקשר ללונה פארק אין הרבה עניין במצב של האנשים בתמונה או בביום מצב מסוים על ידי הצלם. וגם איכות הצילום לא גבוהה. לא הבנתי מה ניסית להעביר פה... ??? נכון, הקשר היחיד ללונה פארק זה המיקום אבל בכל זאת מה הבעיה עם איכות הצלום?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר נכון שקיבלת מכות מהאישה בתמונה הרביעית? :-Xממש לא. זה היה באמת מעניין כי היא ממש הסתכלה לרגע בדיוק בזמן הצלום וזהו. היא אמנם נראית מאוד רצינית/כעוסה אבל אני מניח שהסיבה היא לא אני.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים רגע, מותר לצלם אנשים שאתה לא מכיר ולפרסם את התמונות שלהם באינטרנט ללא הסכמה?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אולי כדאי לשים הודעה מעין זו בסטיקי?לפי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א - 1981פרק א - פגיעה בפרטיותמותר לצלם אדם (בכל גיל) ברשות הרבים ולפרסם תמונתו כל עוד התמונה לא משפילה או מבזה את המצולם.אסור צילום של אדם ברשות היחיד.כמו כן אסור להשתמש בתמונות למטרות מסחריות ללא הסכמה מצד המצולם. אבל זה לא שייך להגנה על פרטיות אלה לחוק אחר.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אולי כדאי לשים הודעה מעין זו בסטיקי?לפי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א - 1981פרק א - פגיעה בפרטיותמותר לצלם אדם (בכל גיל) ברשות הרבים ולפרסם תמונתו כל עוד התמונה לא משפילה או מבזה את המצולם.אסור צילום של אדם ברשות היחיד.כמו כן אסור להשתמש בתמונות למטרות מסחריות ללא הסכמה מצד המצולם. אבל זה לא שייך להגנה על פרטיות אלה לחוק אחר.לא משפילה!? את הראשונה צילמת בדיוק כשהיא יצאה מהבית (ביוב)... זה לא נראה לך משפיל!?j/k
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.