עבור לתוכן

‏JBL CREATURE-II‎ vs ATP3

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול.

מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות.

אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי.

השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים.

בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?

פורסם

ATP3 :xyxthumbs:

פורסם

פורסם

אי אפשר להגיד בוודאות... יש כאלה שאוהבים את הקריצ'ר ולא אוהבים את הATP3, והפוך... הם בערך באותה רמה, אבל נשמעים אחרת. אם אתה רוצה להיות בטוח, אני מציע לך ללכת לאיזה חנות שקטה (עד כמה שאפשר) ולשמוע את המערכות (רצוי עם הקלטה באיכות הכי גבוהה שיש לך... CD או קובץ MP3 של 192 ביט ומעלה אם אין CD מקורי...)

פורסם

3 המערכות שיש לי בבית לא יכולות לשקר...

פורסם

ואחרי 7 שנים מיתרי הקול שלו עדיין עובדים כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

עוד שאלה, האם יש הבדל בין הATP3 לבין הVS4121? כי כל מה שאני שומע בפורום הוא שמדברים על הATP3, אבל בתאכלס ה4121 הוא הדגם החדיש יותר של זה, לא? האם שווה להשקיע יותר בשביל ה4121?

פורסם

לדעתי טועים חלק ממכם....לי יש את הJBL ואהבתי אותם יותר מהATP3 כול אחד ואיך שהוא שומע....אני אישית העדפתי את הJBL הבאס שלהם יותר טוב ויותר צלול...

פורסם

תודה על התשובות.

עוד שאלה, האם יש הבדל בין הATP3 לבין הVS4121? כי כל מה שאני שומע בפורום הוא שמדברים על הATP3, אבל בתאכלס ה4121 הוא הדגם החדיש יותר של זה, לא? האם שווה להשקיע יותר בשביל ה4121?

ה4121 מאוזנים יותר, אבל מה10 דקות ששחקתי איתם, התרשמתי שאיכות הבנייה שלהם קצת פחות טובה מהATP3... וגם לפי דעתי הATP3 נראית טוב יותר... אם אתה רוצה את התוספת ביצועים (שלפי דעתי שווה את ה40 ש"ח הפרש- לא יותר...), על חשבון היופי- לא תתאכזב מה4121... אבל אני באמת ממליץ לך לשמוע גם את הקריצ'ר...

פורסם
  • מחבר

ה4121 מאוזנים יותר, אבל מה10 דקות ששחקתי איתם, התרשמתי שאיכות הבנייה שלהם קצת פחות טובה מהATP3... וגם לפי דעתי הATP3 נראית טוב יותר... אם אתה רוצה את התוספת ביצועים (שלפי דעתי שווה את ה40 ש"ח הפרש- לא יותר...), על חשבון היופי- לא תתאכזב מה4121... אבל אני באמת ממליץ לך לשמוע גם את הקריצ'ר...

אני גם מתכוון לעשות את זה. הרוב המוחץ ממליץ על הATP3 ואני גם מאמין שאם רוצים ללכת על בטוח, אז כדאי ללכת עליהם.

אבל בכל מקרה, אני לא שולל שום אופציה והJBL עדין נמצאים אצלי בעדיפות גבוהה.

פורסם

יש לי גם את הATP3 וגם את הקריצ'ר והקריצ'ר יותר טובות לדעתי. צליל יותר מפורט, יותר כיף לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים