עבור לתוכן

איזה ti-200 הכי טוב ?

Featured Replies

פורסם

יש עוד TI200 בארץ..

[glow=red, 2, 300]Abit Siluro Geforce 3-Ti200 [/glow]

במחיר של רק 185$

זה יכול להיות אחלה קניה.

ABIT יודעים לעשות לוחות אם מעולים, אני חושב שצריך לחכות זמן מה לפני שאנשים ירוצו ויקנו את הכרטיסים שלהם, כי זה שהם מייצרים לוחות מעולים לא הופך אותם לייצרן כרטיסי מסך מעולים עם איכות תמונה טובה בדו-מימד(ע"ע אסוס).

אהה, לא.

ביקורת רבות היו ברשת על GF3 של אביט, כולן משבחות את הכרטיס ואת הפילטרים שלו, כרטיס מצוין - לא הזבל ע"ע אסוס.

אבל רק כדי להיות בטוח - יש לך ניסיון??? (אהה לא - אין את הכרטיסים בארץ.)

אני סומך על עשרות קהילות בחול ש"אישרו" את הכרטיס ככרטיס מעולה.

ועוד משהו - שכחת את העובדה שהכרטיס נמצא בארץ, ולא נמצא אתר אינטנט של חנות מסוימת אחת או אחרת - ע"ע הכרטיסים המעולים גם כן של הרקולס.

הכרטיסים נמצאים בהזמנה מוקדמת כבר כמה חושדים אולי, אנחנו משלמים מספיק כסף כמעט +200 מהאביט ומקבלים את הכרטיס אחרי כמה חודשים שערכו האמיתי של הכרטיס יורד וניתן להשיג אותו במחיר נמוך יותר עקב יציאתו של גיפורס 4.

ככה, שאתה תקנה כרטיס עם הטכנולגיה הכי חדשה - תקבל אותו שהוא יהיה כרטיס דור שני (ע"ע גיפורס 2 אולטרה)

:smoke:

פורסם

יש בארץ TI200 של hercules!

פורסם

;D ;D ;D[glow=blue, 3, 1000]דהההההההההההה[/glow]

פורסם

יש בארץ TI200 של hercules!

כן, רק אם שמת לב, לוקח לו כמה חודשים טובים להגיע.

טוב, אני לא אגזים אז כמה שבועות טובים.

פורסם

אם כלנית הם היבואנים של הרקולס למה לוקח לזה הרבה זמן להגיע?

אני הזמנתי GF3-ti 200 של הרקולס וכבר עבר שבוע וזה עוד לא הגיע...

פורסם

תגיד תודה

אני הזמנתי ב15 וזה עדיין לא הגיע......

(לדצמבר!!!!!!)

אבל זה צריך להגיע בשבוע הקרוב

פורסם

אז אתם אומרים שכלנית הם לא יבואנים של הרקולס? הם רק מזמינים את זה מחו"ל כאשר מישהו מבקש?

פורסם

אם כל אלה שהזמינו את ה GF3 TI 200 הזמינו מ ZIGZAG

אז הם יקבלו את זה בשבוע הקרוב כי הערך ביום שלישי הכרטיסים האלה אמורים להגיע אליהם...

(התקשרתי כי אני רוצה להזמין ם אחד כזה :D )

פורסם
  • מחבר

מה :AR15: השם של האתר הזה עם הטי 200 עוד פעם ? לא אכפת לי איזה חברה, לכולם יש את אותם ביצועים בתלת מימד. זה משאני מחפש.

כל אתר ואתר שאתם מכירים שמוכר גם לארץ כרטיסי מסך, תציינו אותו בתשובתכם. יותר טוב שלא יהיה ישראלי, אלא אם כן המחירים בו ממש נמוכים.

חייטין.

פורסם

אם כל אלה שהזמינו את ה GF3 TI 200 הזמינו מ ZIGZAG

אז הם יקבלו את זה בשבוע הקרוב כי הערך ביום שלישי הכרטיסים האלה אמורים להגיע אליהם...

(התקשרתי כי אני רוצה להזמין ם אחד כזה :D )

אני הזמנתי לפני חודש והם אמרו שזה יגיע תוך שבוע... ואני גם מתקשר אליהם ומנדנד כל הזמן, כך שבכלל אל תהיה בטוח שזה יגיע בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים