עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 ומילניום מערכת ההפעלה לאחר שפירמטתי את המחשב והעליתי את התוכנות לא עובד לי הקול , אין צלמית של רמקול בצד ואין קול מהרמקולים, והם מחוברים לשקעים הנכונים, יש לי כרטיס קול של pci multimedia audio device וcommunication device , והתוכנות של sound blaster live value אבל למרות התקנתם אין עדיין צלמית ואין קול מהרמקולים, ולאחר שניסיתי להוריד גם דרייברים מהאתר של sblive דרייברים לאחר ההתקנה קיבלתי הודעה שלא נמצא אצלי כרטיס קול בכלל והכל עבד קודם, בבקשה עזרה :'(

פורסם

PCI communication device

זה מודם

PCI audio device

זה כרטיס קול

אתה בטוח שיש לך SB LIVE?

אולי יש לך אודג'י או בכלל משהו אחר לגמרי ?

פורסם

אתה בטוח שיש לך SB Live?

תנסה להכנס ל-device manager ולהסיר את זה עם הסימן קריאה ולעשות ריסט

פורסם
  • מחבר

לא , יודעת כבר אבא שלי הביא לי את התוכנות האלה, איפה אני מוצאת דרייברים ל pci multimedia audio device?

ל pci multimedia video device? ו ל pci multimedia communication device? זה מה שהמחשב שלי אומר שזיהה כחומרות אצלי במחשב לאחר שביצעתי מה שאמרתם לי.

פורסם

ה-multimedia audio זה כרטיס קול

ה-comunication זה מודם

ה-video אין לי מושג

בכל מקרה

בלי לדעת אלו כרטיסים אלה חבל על הזמן שלך

בחיים לא תמצא דריבר מתאים

תחפש את המפרט של המחשב שלך או דיסקים של דריברים שהגיעו איתו

פורסם

אין לי מושג אילו כרטיסים אלו, או לפחות רק בנוגע לכרטיס קול. פתח את המחשב ותכתוב פה כל דבר שאתה יכול לקרוא על הכרטיס.

פורסם

ה PCI miltimedia video device יכול להיות כרטיס טלויזיה.

השמות האלו רק מזהים את סוג הכרטיס מבחינת קטגוריה, זה לא מזהה אותם ספציפית.

צריך לפתוח את המחשב ולראות מה מותקן שם.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס אפאצ'י

פורסם
  • מחבר

טוב התקנתי דרייברים של אפאצ'י ויש לי קול סוף כל סוף עכשיו הבעיה שנראה כאילו הוא משמיע רק קבצי WAVE בWINDOWS MEDIA או בQUICKTIME ולא עולה לי אף צליל של העלאת הWINDOWS או יציאה ממנו או צלילים סתם של פתיחה וסגירת יישום ויש לי ב SYSTEM.INI את הקבצים של MIDI ו wave מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם
  • מחבר

טוב הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים