עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך(עד 500 שח) AGP/זכרון

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן

P4 2.8GHZ

1GB RAM

ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI)

ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה

חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה

Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire

ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ?

ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375

תודה

פורסם

במצב שלך הייתי ממליץ לך לקנות מחשב חדש! באמת , לא יהיה טוב אם תשדרג כי AGP כבר נעלם ובמקומו יש PCI-E שיותר חדיש. גם המעבד שלך הוא P4 שהוא כבר פרה-הסטורי.

אבל בכל מקרה אם כבר אתה רוצה לשדרג ... הייתי ממליץ על :

זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR-400 CL2.5 C512400V ¤ 172

כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GS 256Mb AGP Retail N76G256D-RH ¤ 543

www.tms.co.il

בכל מקרה אני עדיין חושב שעדיף במצב שלך לא לשדרג אלא לקנות מחשב חדש כמו שאני עושה שיש לי מחשב יותר גרוע משלך ^^ , מאקסימום תחסוך קצת ...

פורסם
  • מחבר

אז זו שלחסוך"קצת" זה בעייה אני בקרוב מתגייס(עוד חצי שנה)

יהיה מצב של צוואר בקבוק או משהו כזה עם הכרטיס מסך שהבאתי או מה שאתה הבאת?

והאם זה ישפר לי בצורה דרסטית את הגרפיקה במשחקים ?

אם אפשר לקבל לינק לאתר שמראה מבחן ביצועים על הכרטיס מסך שאני הצעתי וגם הכרטיס מסך שאתה הצאת לעומת מה שיש לי יהיה טוב

פורסם

שדרוג כרטיס מסך לא ייתן לך תוצאות מספקות. שדרוג הזכרון עוד יכול לפגוע בביצועים כי תאבד את הדואל צ'אנל, אלא תוסיף שני סטיקים זהים.

היות ובשביל לשדרג זכרונות לא צריך פורום מפרטים או פורום בכלל, הועבר לפורום גרפיקה שם יוכלו לעזור לך עם כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי בזכרון שזה יהיה דואל של שתיים של 256

ובקשר לכרטיס מסך אם אפר לקבל תשובה זה יעזור מאוד

פורסם

אז זו שלחסוך"קצת" זה בעייה אני בקרוב מתגייס(עוד חצי שנה)

יהיה מצב של צוואר בקבוק או משהו כזה עם הכרטיס מסך שהבאתי או מה שאתה הבאת?

והאם זה ישפר לי בצורה דרסטית את הגרפיקה במשחקים ?

אם אפשר לקבל לינק לאתר שמראה מבחן ביצועים על הכרטיס מסך שאני הצעתי וגם הכרטיס מסך שאתה הצאת לעומת מה שיש לי יהיה טוב

זה לא ישפר את המשחקים בצורה דראסטית ממש ... וכן יהיה לך צוואר בקבוק כי אתה משדרג מחשב ישן. עכשיו באמת ... תקנה מחשב חדש ותעשה לעצמך טובה אם אתה גיימר. חבל לא? :(

בקשר לזה שאתה מתגייס , בהצלחה :)

פורסם

אני באמת חושב שהעצות של לקנות מחשב זה הכי מגוחך,במקום השקעה של 500 שקל,צריך מעבד לוח אם,זיכרון DDR2,ואם קונים אז קונים משהו טוב ולזה צריך הרבה יותר מ 500 שקל.

לי היה מעבד AMD2500+ עם כרטיס FX5700 אני גם קניתי לו 1600PRO 512 והיה ממש שיפור לעומת ה 5700,אבל היום עדיף לקנות את ה7600GS יהיה לך שיפור,זה לא מה שיעזור לך להפעיל משחקים כבדים,אבל לפחות על הגדרות נמוכות כן תוכל לשחק,לפעמים ב סצנות עם אקשן זה יכול להיתקע קצת אבל בעיקרון יהי לך שיפור גדול מה 9550.

פורסם
  • מחבר

אני באמת חושב שהעצות של לקנות מחשב זה הכי מגוחך,במקום השקעה של 500 שקל,צריך מעבד לוח אם,זיכרון DDR2,ואם קונים אז קונים משהו טוב ולזה צריך הרבה יותר מ 500 שקל.

לי היה מעבד AMD2500+ עם כרטיס FX5700 אני גם קניתי לו 1600PRO 512 והיה ממש שיפור לעומת ה 5700,אבל היום עדיף לקנות את ה7600GS יהיה לך שיפור,זה לא מה שיעזור לך להפעיל משחקים כבדים,אבל לפחות על הגדרות נמוכות כן תוכל לשחק,לפעמים ב סצנות עם אקשן זה יכול להיתקע קצת אבל בעיקרון יהי לך שיפור גדול מה 9550.

זה יהיה שיפור שמצדיק 500 שקל?

לא שאני לא מאמין למה שאתה אומר אבל אני רוצה לקבל עוד כמה דעות של אנשים כי אני פוחד שאני סתם יקנה ואז יווצר צוואר בקבוק

פורסם

מ9550 ל7600GS כן יהיה שיפור וניתן לומר שדי מהותי בעיקר בFEAR, שלא מראה סימנים של צוואר בקבוק במידה ויש.

אם אין לך על מה להוציא ת500 ש"ח אז קנה ת7600GS, אני לא בטוח עד כמה השיפור יהיה גדול ואל תצפה לניסים ונפלאות, אבל שיפור יהיה בכל זאת

פורסם
  • מחבר

על איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק OBLIVION למשל?

פורסם

בינוני-נמוך שמעתי שאנשים שעשו גם OC הצליחו על גובה!!(אבל אזה OC עשו חבל''ז)

פורסם

זה משחק מאוד כבד,אני מעריך על הגדרות נמוכות.ויש מצב שזה גם יתקע מידי פעם.

פורסם

וזה משחק בן שנה + + תסיק לבד לגבי משחקים חדשים יותר וכדאיות שדרוג המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם אבל אני כבר יוותר על זה עד שיהיה מחשב חדש(רק אחרי הצבא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים