עבור לתוכן

מה כדי PS3 או xbox 360

Featured Replies

פורסם

אם אפשר לפרט :) תודה

פורסם

....תעשה חיפוש!!! אתה באמת חושב שלא דיברו על זה כבר 1000000 פעם?...

פורסם

הנושא נטחן עד דק בפורום... אני מציע לך לקרוא את העמודים האחרונים של הפורום, אתה תמצא שם מידע רב על ההבדלים בין הקונסולות. אני אשאיר את הדיון הזה פתוח למקרה שתהיה לך שאלה לגבי מידע שלא מצאת תשובה לגביו.

פורסם
  • מחבר

צודק זה נטחן לא ידעתי :(....בכלל חבר שלי רוצה לקנות ואמר לי לברר

אז ככה הוא רוצה להזמין את זה מחו"ל מטויזארז יש אם זה בעיות או משו במכס ?

מה עוד צריך לקנות עם הקונסולות ככה גם שאפשר להשוות במחיר ?

פורסם

אם הוא קונה את ה-PS3 אז הייתי קונה אותו בארץ, יש חבילה בבאג (לא ראיתי שהחבילה הזו נמכרת במקום אחר) שבה מקבלים שני משחקים ושני שלטים אלחוטיים ובנוסף לכך האחריות היא של ישפאר ולא דרך יבוא אפור. את המשחקים מומלץ לקנות דרך איביי מכיוון שרוב המשחקים הם REGION FREE, משמע אם קנית משחק בארה"ב הוא יעבוד לך גם בקונסולה אירופית וזאת בניגוד ל-PS2 שהיה נעול על אזורים.

אם הוא רוצה לקנות XBOX 360 הייתי מחכה קצת עד לאמצע ספטמבר על מנת לקבל בסבירות גבוהה מאוד את הגרסא החדשה עם חיבור HDMI. שים לב שהמחיר של הקונסולה ירד בארה"ב וכדאי לוודא שהוא משלם 350 דולר ולא דולר יותר (אני מדבר על גרסת הפרימיום עם כונן קשיח של 20 ג'יגה ושלט אלחוטי). לגבי חנויות ששולחות לארץ XBOX 360 אני לא מתמצא כל כך בנושא הזה והייתי מחכה שמישהו שהזמין מחו"ל ימליץ לך על חנות.

פורסם

בקשר למכס על קונסולות משחקים יש מכס של 12% וזה אומר משהו כמו 27.5-30% מס שצריך לשלם במקרה שהחבילה תעצור במכס .בגלל המימדים והמשקל של קונסולות יש סיכוי יותר מסביר שהיא תעצור במכס אם היא תגיע אז עדיף ללכת לשם לבד אלא אם כן העמילות מכס נמוכה מהמחיר הגעה וזמן. חוץ מזה שמעתי שחברות משלוח כמו UPS,fedex,DHL בדרך כלל "מרובעות" ואם שלחת איתם הסיכוי גבוה שזה יעצור במכס והם יקחו לך עמילות מכס אפילו בלי לשאול אותך (שמעתי על מקרה כזה ב fedex )ואז יחזיקו את החבילה שלך כבת ערובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים