עבור לתוכן

האם כדי wii או מחשב למשחקים ב-4000ש"ח

Featured Replies

פורסם
הייתי אומר ש-Wii הוא למשחקים כאלה קטנים

אתה רוצה להגיד לי שזלדה TP זה משחק קטן?

אתה רוצה להגיד לי שRE4 זה משחק קטן?

אתה רוצה להגיד לי שמטרואיד 3 זה משחק קטן?

תעשה טובה אם אתה לא מבין במשהו אל תעשה כאילו אתה כן

הWII אולי לא ארד קור כמו ה360\PC\PS3

אבל יוצאים לו הרבה משחקים טובים

וזה שיש גם הרבה משחקים קטנים לא אומר שאין משחקים גדולים

בעניין הPS3 עד כמה שאני זוכר הPS3 עולה מעל 4000 בארץ

וחוץ מיזה הוא יוכל לקנות מחשב תקציבי לגלישה\הורדות וכו

ותWII למשחקים

ועוד שנתיים לחסוך לPS3\מחשב חזק יותר

גם ככה המחיר של הPS3 בטח ירד משמעותית שסוני יצליחו להוזיל תיצור עוד יותר

פורסם

כן אבל הוא לא תומך בעיברית

למרות שבעידכון האחרון הוסיפו תמיכה במקלדת USB(לא יודע גם אם בדפדפן)

שזה נחמד אבל עדיין לא תחליף למחשב

פורסם

הכל תלוי במשחקים שאתה אוהב לשחק ובאופן שאתה מעדיף לשחק. לי יש WII בבית אבל אני לא מנצל אותו הרבה בזמן האחרון . זה שילוב של זמן ומשחקי PC שאני גם אוהב שהם מג'נרים שלרוב לא מגיעים לקונסולה turn based strategy ו top down shooters (ברשת עכשיו שניהם חינם) למרות שיש משהו כמו TBS בקונסולות שנקרא "RPG יפני " . לWII יש גם כמה משחקים בלעדיים בגלל נינטנדו אם אתה חולה על זלדה, מריו , מטרויד או פוקימון או smash brothers אין לך ממש ברירה זה כמו שיש god of war רק ל PS2 כי זאת חברה של סוני. יש לחברות אחרות את המשחקים הבלעדיים שלהם אבל אין להם את המותגים של נינטנדו שהזכרתי קודם.

חוץ מזה יש לנינטנדו את כל הדברים עם חישני התנועה וגם בקרוב גם חישנים לרגליים (wii fit ) שזה קורץ יותר לשוק הלא גימרים. אין יותר טוב מלשחק משחקי ספורט על ה WII . במשחקי wii sport הביסבול מאוד אמיתי (בעיקר החבטה) וגם במשחק הטניס יש רמה טובה של ריאליזם. יש גם די הרבה משחקי מסיבה (אני למשל מכור לrayman ) שלא לוקחים הרבה זמן לשחק. משחקונים קטנים וקצרים הם יתרון לאנשים שאין להם הרבה זמן לשחק וגם למסיבות שאין לקנוסות האחרות הרבה מה להציע.

אם אתה רוצה משחקי hardcore אז או PC או קונסולת hardcore . לי יש נטיות להמליץ על הPS3(מהקונסולות) בעיקר בגלל האיכות הירודה של ה 360 והמחסור ב HD מובנה . חוץ מזה יש כמה דברים קטנים כמו המחיר לשנה לonline והמחיר המופרז של ה wireless של ה 360 שבPS3 זה מובנה ואני לא הולך להעביר כבלים בסלון כדי שהקונסולה תתחבר לאינטרנט. החסרון של ה PS3 זה המחסור במשחקים אבל לא להרבה זמן. אולי יוצאים 20 יותר משחקים ל360 עד חג המולד אבל לPS3 יוצאים עוד 67 וזה לא מספר קטן.

בקשר לPC זה שידרוג כל כמה שנים אבל יוצאים אליו רוב המשחקים שיוצאים לקונסולות לרוב קצת יותר מאוחר . הPC הוא הכבשה השחורה עכשיו בעיקר בגלל שהפירטיות שם גבוהה הרבה יותר המפתחים מעדיפים למכור לשוק הקונסולות. וגם חוץ מזה יש ג'נרים שלא מגיעים לקונסולות ומגיעות לPC (המשחקים שאני משחק צריכים מחשב מלפני 5-10 שנים אז זה לא כלכך משנה לי) אבל לאט לאט הם מגיעים גם לקונסולות. לרוב גם המשחקים של הPC יותר זולים כספית והמחירים שלהם מתעדכנים כלפי מטה יותר מהר (בחו"ל; בארץ ירידות המחירים יותר איטיות ) . לPC יש גם אפשרות של "הרחבות" במקום לקנות משחק חדש מג'נר אחר אתה קונה הרחבה ומקבל יותר תוכן לאותו משחק שאתה אוהב. וכשמדברים על הרחבות יש לפעמים גם הרחבות צד שלישי וחינמיות למשחקים שנותנים את האופציה. הדבר עם הרחבות הוא שהן קלות יותר לפיתוח ויוצאות די מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים