פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מנסיון שלי הם ממש טובים למשחקים יש למערכת סאב חזק לכן כול הפיצוצים נשמעים ממש מגניב,כול היריות ממש נחמד סראונד במשחקים.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר מנסיון שלי הם ממש טובים למשחקים יש למערכת סאב חזק לכן כול הפיצוצים נשמעים ממש מגניב,כול היריות ממש נחמד סראונד במשחקים.על איזה רמקולים אתה מדבר?[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 14:52:14לדעתי הקריאייטיב עדיפים.על סמך מה אתה אומר את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר אוקי אני קונה X530 יום שני תודה למי שעזר אני אצטרך מאריכים לחוטים אם אני צריך לפחות 8 מטר לחדר?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אם זה לפחות 8,אז כן כי הם מתחברים לסאב שהוא נמצא בריצפה אז כניראה שכן,אבל תקנה אחרי שתיראה כמה חסר לך,כי אל תקנה את החוטים הזולים,הם פוגעים בעוצמה של הרמקולים האחורים(אני עשיתי את הטעות הזאת) כי הם ממש דקים,תקנה כבלים איכותים(מה שבסופו של דבר עשיתי),ובגלל שהם יותר יקרים תיראה דיוק כמה לקנות.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר עד כמה שזכור לי האחוריים באים עם 5 מטר כבלאז כן, תזדקק לכבל RCA כפול.מאיפה אני יכול לקנות את הכבלים האלה?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים http://www.cable.co.il/sg_products~40.htmאת שלי קניתי מפה,אולי זה הרבה יותר יקר מהכבלים הרגילים,אבל זה פתר לי את הבעיה בצורה מעולה.אל תשכח לקחת גם 2 מתאים בין הכבלים האלו לרמקולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.