עבור לתוכן

מה זה קובץ עם סיומת BIN?

Featured Replies

פורסם

הורדתי תוכנה בקאזה וקיבלתי קובץ אחד גדול עם סיומת BIN.

הבנתי איך שהוא שאני אמור לצרוב אותו לדיסק.

מה עושים?

פורסם

אתה צריך את אותו שם קובץ רק עם סיומת cue

ואז אתה יכול להשתמש ב- deamon tools כדי לפתוח אותו

פורסם
  • מחבר

O.K. ... יכול להיות אבל...

כרגע יש לי קובץ של כמעט 600MB עם סיומת BIN.

אני יודע שזו לא טעות כי אצל כל היוזרים בקאזה היה את אותו הקובץ - עם אותה הסיומת.

מישהו אולי יודע מה אני אמור לעשות עם הקובץ הזה? איך אני פותח אותו?

פורסם

כבר אמרו לך, רק שאתה זקוק לעוד קובץ בעל אותו השם, רק עם סיומת cue.

יש גם את ה ISO BOOSTER.

פורסם

אני חושב שזה כמו קובץ Iso או זיפ, תנסה להשתמש באיזה שהיא תוכנת צריבה (Nero Burning Rom) או דחיסה (WinRar, WinZip, WinAce).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להשתמש בתוכנות דחיסה אבל זה לא עשה כלום.

תיארתי לעצמי שאולי אפשר לעשות משהו עם תוכנת הצריבה אבל אני לא יודע מה.

יש לי נרו - מישהו יודע אולי מה צריך לעשות שם?

פורסם

אני חושב שזה כמו קובץ Iso או זיפ, תנסה להשתמש באיזה שהיא תוכנת צריבה (Nero Burning Rom) או דחיסה (WinRar, WinZip, WinAce).

כן בעיקרון זה אותו דבר אבל הוא צריך עוד קובץ שכביכול יקרא את הקובץ הנ"ל (עם סיומת cue )

פורסם

איזה תוכנת דחיסה? :lol: זאת "תמונה" של דיסק שלם, במקום שתוריד את כל הקבצים של הדיסק אחד אחד יש את קובץ התמונה הזה שנמצאים בו כל הקבצים של הדיסק, BIN הוא קובץ התמונה יש בו את כל הקבצים ה-CUE מסביר לתוכנה איך לצרוב את קובץ ה-BIN ואיפה אפשר למצוא את קובץ ה-BIN, תשתמש בנירו כדי לצרוב אותה ואם לא בא לך לבזבז דיסק תשתמש ב-Daemon Tools או Alcohol 120% שמתקינות סי די רום וירוטאלי שיכול לטעון קבצי תמונה מסוג BIN ISO CDI וכו...

פורסם
  • מחבר

אם אני משתמש Daemon Tools אני לא צריך את קובץ ה - CUE?

פשוט כמו שכבר אמרתי, הורדתי את התוכנה מנרו ואין לי מושג איך אני הולך להשיג את קובץ החסר...

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו...

במידה ויש לי את קובץ ה - CUE מה אני צריך לעשות?

מה בדיוק אני עושה בנרו?

פורסם

אתה צריך את קובץ ה-CUE פשוט תנסה לחפש את אותו שם הקובץ עם הסיומת הזאת, משקל של קובץ CUE הוא קטן מאד, ככה אתה צורב בנירו File>Burn Image מוצא את קובץ ה-CUE וצורב זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים