עבור לתוכן

שאלה חשובה בנושא כרטיס מסך שקניתי...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם~!!!!

אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!

פורסם

ה300 איך הם הגיעו דווקא לסכום הזה?

זה כתוצאה מחישוב כלשהו?

פורסם
  • מחבר

ה 300 , אני לבד לא יודע, לפי התקנון התקנון שלהם של האחריות הם יכולים לקבוע את המחיר. אבל אני צריך לדעת איך הם הגיעו ל 300? איך בודקים מחיר של כרטיס אחרי שנתיים וחצי? כי 300 שקל זה ממש לא הגיוני~!!!!

פורסם

אם זה לפי התקנון אין הרבה מה לעשות לצערי ידידי,תנסה אולי להגיד שיתנו לך כרטיס באותה הרמה לפחות 7600GS,או 1650PRO,זה לא כרטיסים של 1000 שקל והם לא רחוקים מה 300

פורסם
  • מחבר

אני יודע... זה גם מה שאמרתי להם... אבל הם מסרבים לתת לי כרטיס חלופי חדש, הם אמרו לי שאם אני רוצה כרטיס חדש אז אני צריך להוסיף כסף~!!! וזה חוצפה בזמן שיש לי אחריות אני לא צריך להוסיף שקל~!!! בזמן האחריות!!! אז אולי מישהו יודע איך עושים את החישוב עלות של כרטיס ישן? ויש לי חבר עורך דין שאמר לי רק אם יהיה דרך להוכיך שהוא שווה יותר יהיה אפשר לתבוע אותם! בגלל זה אני שואל איך הם עשו את החישוב? כי לפי התקנון שלהם הם יכולים לקבוע את המחיר! ואם אני יוכיח שהוא שווה יותר אז אני יכול לתבוע אותם ועד אז אין כל כך מה לעשות... מישהו יודע?

פורסם

לא מצאתי שום חנות באץ שמוכרת אותו אז זה בעיה לבדוק מה המחיר.

מצאתי בNEWEGG שני כרטיסים מסדרת 6800

6800 רגיל

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133155

6800GS

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130063

אם כרטיס שפחות טוב ממנו עולה 450 ש"ח אז נראה לי שכרטיס כזה אמור לעלות 100 ש"ח יותר שזה 650 ש"ח לפחות.

פורסם

אתה צודק. יש לך אחריות אז לפחות צריכים להביא לך כרטיס אחר ברמה שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים~!!

אתם לא מאמינים!! עכשיו באתי להעתיק לפה את התקנון שלהם והופתעתי לראות שהם הורידו את החלק של הזיכוי כספי~!!! כניראה שלא רק לי הייתה את הבעיה הזאת, אלא שהם סתם "הפליצו" סכומים לעוד אנשים! כניראה מישהו כבר נכנס בהם על זה!!!!

ושוב תודה לכל העוזרים!!!!!!!!!! :xyxthumbs:

פורסם

מה תודה? הסיפור עדיין לא נגמר, תגיד לנו מה נסגר איתם בסוף

פורסם
  • מחבר

בטח שאני יעדכן אותכם!!! מקווה שהכל יסתדר, יום ראשון אני אדבר איתם שוב... ואני רוצה להגיד משהו על פנדה כשאתה קונה אצלהם הם מדברים הכי יפה ובאמת יש להם אנשים מקצועיים, אבל כשמשהו קורה ונהרס מתייחסים אלייך כזבל!!! ולא ביקשתי משהו שלא מגיע לי! אבל אני שמח במשהו כשבאתי אליהם אישית לקיסריה ואני כרמיאלי! וישבו שם אנשים שרצו לקנות מחשב נייד ב- 6.5 אלף הם ראו את ההתנהגות והיחס שלהם ללקוחות, אז הם פשוט קמו ועזבו!!!

זהו התקנון שלהם ציטוט:

מוצרי מחשב מתחדשים בקצב מסחרר.אורך זמן ייצור של מוצר מחשב יכול להיות מספר חודשים בלבד.

מוצר תקול אשר הופסק ייצורו או לא ניתן לספק אותו תוך זמן סביר, רשאית פנדה או לחילופין היבואן, לתת מוצר זהה שווה ערך וביצועים של חברה זהה או מוצר מתקדם יותר של אותה חברה או חברה זהה.

ואני מחכה כבר 3 וחצי חודשים :pissed: :pissed:

פורסם

כפי שאני רואה הם צריכים לתת לך כרטיס שווה ערך וביצועים

נסה ללחוץ עליהם לגבי הסעיף הזה,בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן, זה בדיוק מ שאני יעשה!!! :xyxthumbs:

פורסם

בהצלחה ותעדכן אותנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים