עבור לתוכן

התלבטות בין לוחות אם - 680I SLI VS. P35

Featured Replies

פורסם

אז אני מתלבט בין קנייה של לוח אם עם צ'יפסט של NVIDIA לבין זה של אינטל.

ככל הנראה לא יהיה שום אוברקלוקינג, אבל התכנון זה לוח אם שיתמוך ב45NM, ככל הנראה מקטגוריית הHIGH-END

יהיה עליו מעבד Q6600 או E6850, זכרונות 800MHZ וכ.מסך מסדרת 8800.

מה אתם ממליצים? (הסכום הסופי ללוח הוא עד 1800 ש"ח בהגזמה)

פורסם

מה אתה קשור? בכלל הסתכלת על המאפיינים של הלוח לפני שפרסמת הודעה? הלוח הזה לא תומך ב45 ננו.

פותח הנושא, הייתי ממליץ לך לקחת לוח P35 שעולים ממש זול והם אוברקלוקרים מצוינים.

פורסם

מה אתה קשור? בכלל הסתכלת על המאפיינים של הלוח לפני שפרסמת הודעה? הלוח הזה לא תומך ב45 ננו.

פותח הנושא, הייתי ממליץ לך לקחת לוח P35 שעולים ממש זול והם אוברקלוקרים מצוינים.

אופס :| לא שמתי לב

התסכלתי רק על ה 800 שהוא ביקש לזיכרונות

טעות שלי.

פורסם

הייתי לוקח את ה680I כי אז יש לך אפשרות לסלי בעתיד..

פורסם
  • מחבר

זהו, שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות לו אוברקלוק, מה גם שלרוב הלוחות של הP35 אין הרבה אופציות...

אני כרגע חושב על הSTRIKER EXTREME, אבל רק כי אין לי מושג אם יש לוח P35 שהוא גם HIGH END...

פורסם

P35 כמובן

OC שיוצא הכי טוב

DDR3

פורסם
  • מחבר

P35 כמובן

OC שיוצא הכי טוב

DDR3

אוקיי, אז באיזה חלק מה"אני לא מתכוון כנראה לעשות אוברקלוק" איבדת אותי?

ולפי מה שהבנתי, עד שהDDR3 יכנס רצינית לשימוש בשוק יעברו עוד שנתיים שלוש...

באמת אנשים, אני רוצה לוח חזק, אבל בנתיים אני לא רואה שום סיבה לבחור בP35, שמישהו ייתן לי תשובה נורמלית!

פורסם

בשביל מה לקחת לוח 680I שהוא צ'יפסט מיושן, במקום P35 שהוא צ'יפסט חדש, עם יכולות מדהימות לא רק באוברקלוק, גם מבחינת העברת חשמל, ופליטת חום. תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות. DDR3 ככל הנראה יתחיל להיות מיינסטרים בקיץ הבא (כך היה כשעברו מDDR לDDR2- בערך שנה מאז שיצא עד שהפך למיינסטרים). אופציית SLI? אין לך מה לעשות איתה, זה הדבר הכי לא משתלם בעולם, סתם לזרוק כסף. יש לוחות HE של P35 כמו הDQ6 ועוד כל מיני דגמים.

בכל מקרה, אוברקלוק או לא אוברקלוק, לקחת 680I היום זו טיפשות, לקחת P35 זו חכמה (מה גם שP35 תומך ב45 ננו). יש לך בP35 אופציות לשדרוג לעתיד.

פורסם

תוכלו לראות באתר של אסוס שנגיד הP5N32-E שהוא 680I SLI תומך במעבדי ה45NM...

הייתי הולך על ה680I SLI :xyxthumbs:

פורסם

אני הלכתי עליו ואני לא מצטער.

לוח טוב שמספק את הסחורה וגם תומך ב45 ננמ' של אינטל וגם זול יחסית, קניתי אותו ב-1050 ש''ח.

פורסם
  • מחבר

הקטע גם ששמעתי שעוד חודש יוצא הX38, אז אולי זאת תיהיה הבחירה הנכונה? :s05:

פורסם

אם אתה מוכן לחכות לX38 אז תחכה להם. אם לא, תיקח P35 עם SLI אם זה כל כך חשוב לך. הP35 טוב מה680I בכל פרמטר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוכן לחכות לX38 אז תחכה להם. אם לא, תיקח P35 עם SLI אם זה כל כך חשוב לך. הP35 טוב מה680I בכל פרמטר.

שטויות!

P35 לא תומך בSLI, הנתיב PCIE שלו מגיע בקושי לX4.

מעבר לזה שלא ראיתי לוח P35 שיש לי הרבה אופציות (כן, גם זה חשוב לי).

אני קונה את הרכיבים בסוף ספטמבר או תחילת אוקטובר, אז אני אחכה לראות מה יהיה עם הX38...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים