פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני לא יודע אם זו כוונת השואל אבל יש דרך קלה וזולה להכשיר את WINבחנויות מחשבים גדולות ובמיוחד בכאלה שמתמחות בציוד משומש אפשר לקנות רק את המדבקהבמחיר זול מאוד.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים תזמין מאתר מייקרוסופט אם זה עדיין אפשרי או תקנה בכל חנות מחשביםותדאג שזה יהיה דיסק חדש ולא משומש ובשום אופן אל תקנה רק מדבקה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים תזמין מאתר מייקרוסופט אם זה עדיין אפשרי או תקנה בכל חנות מחשביםותדאג שזה יהיה דיסק חדש ולא משומש ובשום אופן אל תקנה רק מדבקהמדבקה של XP אפשר להשיג בסביבות 20$תדביק על המארז וזהו
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים חחח חזיר קרעת אותי ^.^ד"א השיטה שלך לא פועלת... ניסיתי =\ולפותח הט'ראד.... WTF U WANT PUNK??? יש אלף מיליון קראקים ל30 ימי הפעלה או מערכות הפעלה שבאות יחד עם דבר שגורם להפעלה להתבטל...
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים למה WTF המנהלים של האתר הזה לא נעלו את התאר'ד הזה כבר?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מדבקה של XP אפשר להשיג בסביבות 20$תדביק על המארז וזהואני רואה אתה מעופףהמדבקה לא תעשה לך תויזנדוס חוקי.הקוד שעליה כן.ואני מניח שמי שמוכר לך את זה ב20$ כבר השתמש בקוד בעוד 200 התקנות ככה שהקוד לא יהיה רלוונטי ולא חוקי
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים הכי כל והכי פשוט לקנות רשיון ואז להכניס את מספר הרשיון בתוכנה של מיקרוסופט והיא הופכת לך את הוינדוס לחוקי....
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים עכשיו בקצת יותר רצינות:יש לך 2 אופציות1)להשיג קראק - על זה אסור לדבר פה,ואני לא אסביר לך איך לעשות את זה. (רמז עבה,מתחיל בג נגמר בל)2)לקנות את מערכת ההפעלה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אני רואה אתה מעופףהמדבקה לא תעשה לך תויזנדוס חוקי.הקוד שעליה כן.ואני מניח שמי שמוכר לך את זה ב20$ כבר השתמש בקוד בעוד 200 התקנות ככה שהקוד לא יהיה רלוונטי ולא חוקיהמעופף זה אתהרק המדבקה עושה את חלונות לחוקיתכניס טוב לראש, לא חשבונית, לא קוד ולא הדיסק האורגינל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.