פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים שלום לכםאני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530{ למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? }Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים גם אני באותו מקום ולא נראה לי שצריך להשקיע עוד 200 שקל ולקחת את ה540 כי כל ההבדל זה שיש לו שלט חוטי ועיצוב חדש.תחשוב םג על ה creative t6060 כי גם הוא בעל שלט
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים לי היה את ה530 ואני יכול להגיד לך שאני הייתי מרוצה מהם,אול הרמקולים עצמם לא היו הכי מפורטים,אבל היה שם חתיכת סאב עוצמתי.מה שגם אתה יכול לתלות אותם על הקיר.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר אז אני מבין שמה שאתם ממליצים זה לוגיטק 530 ?בכל מקרה יש לי האפשרות לקנות מחבר במחיר של 300 ש"ח רמקולים מדגםJetBalance 5.1 Sorround System JB-631 ניסיתי למצוא להם לינק כדי להבין את הפירוט שלהן או באיזה איכות הם או כמה הם עולים היוםמישהוא כאן מכיר את הדגם הנ"ל האם כדי לקחת אותם או להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות רמקולים חדשים
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר את הרמקולים עצמם אני מכיר ושמעתי הם בסדר השאלה האם הם שווים את המחיר או עדיף כבר לקנות את ה 530 של לוגיטק ולהשקיע עוד 200 ש"ח וגם לקבל אחריות כמו כן האם אפשר לקבל לינק לחנות שעדיין מוכרת את הרמקולים האלו או לפחות מפרט שלהן { כמו כן האם החברה עצמה טובה או סתם גינרית ... }
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.