פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים שלום רבאני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEKרציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XTהנה דוגמא למה שאני מתכווןhttp://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpgאפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליואז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ?אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שליככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהואז תודה מראש לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים הGT לא צריך,אם אתה קונה כרטיס מסך שכן צריך אתה מקבל את המחבר עם הכרטיס,ביציאה אחת שלו יש את החיבור המיוחד ובצד השני חיבור לספק רגיל.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר סבבה תודה לכולםבעקרון אני משדרג פה מ 6600GT לכרטיס הנ"להוא בעיקר לצורך ניגון סרטי HDנראה לכם שאחרי זה המעבד יעשה בעיה עם ניגון הסרטים או שאין הרבה קשרמפרט בצד<---תודה מראש לכולם [=
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אם זה ל צורך HD ולא למשחקים אפשר לקחת HD2400 יותר זול יותר חלש,אבל מצוין ל HD.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר הכרטיס הוא גם בשביל משחקים אבל יותר בשביל HD אז אני מעדיף שיהיה גם כמה שיותר חזקאז לדעתך המעבד יספיק הוא שגם הוא דורש שדרוג ?כי אני קונה על הדרך עוד שני סטיקים של 512 זכרון
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים הוא קצת מיושן אבל יהיה שיפור מה 6600GT.דבר נוסף אני רואה אתה לא מתכוון לקחת כרטיס שמאוד חזק במשחקים לכן אין טעם להחליף מעבד ליקר יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.