עבור לתוכן

יש המלצה ל-PDA עבור גרפיקאי ?

Featured Replies

פורסם

לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל..

ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?).

אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה.

יש המלצות אחרות ?

פורסם

לפני הקניה אני ממליץ לך לבדוק האם התוכנה הגרפיקה שלך תומכת ב PDA,ואם לא אילו יש,לפי מה שראיתי באתר של ADOBE אין פוטושופ לPDA,נסה לחפש באתר הזה תוכנות שיכולים לעזור לך או להוות חלופה ,

http://www.pocketgear.com/software.asp

בצד שמאל תעשה VIEW ALL,אז יוצגו לך מגוון האפשרויות.

לגבי המכשיר,הדלל הוא מכשיר לא חדש,אבל בעל מעבד חזק 624,אם אתה רוצה מכשיר כולל אנטנה פנימית,כדי לתת תקציב רצוי לפי זה ניתן יהיה לבחור מכשיר.

פורסם
  • מחבר

קצת בעייתי לתת תקציב כי רוב הסיכויים שאני ארכוש את המכשיר מאיביי (הדל שציינתי למשל עולה כ-1000 ש"ח כולל GPS ועוד...).

אפשר להגיד שהתקציב עד 2000 ש"ח בארץ (ובדר"כ באיביי זה יהיה חצי).

בגדול הדבר הכי חשוב זה רק להראות גרפיקה קיימת (קבצי JPEG) ואני בטוח שכל PDA יכול לעשות זאת, תוכנת עריכת תמונות עבור PDA יכולה להיות דבר נחמד אך זה לא הכי חשוב .

תודה אני אבדוק את האתר .

פורסם

זה מחיר ממש טוב בשבילו,אם הגרפיקה זה בעיקר להצגת תמונות אז אין שום בעיה.

אגב שכחתי לתת אתר שכול התוכנות בו בחינם

http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php.

פורסם

הערה מהצד ובלי קשר לנושא המרכזי (צטערת) :

תקנה לפטופ תקציבי, שום PDA לא ייראה ללקוח טוב, הוא רוצה לראות את העיצוב ב full scale.

פורסם
  • מחבר

רוב העבודות שלי זה כרטיסי ביקור, הכי גדול זה פלייר A4, אני מאמין שזה ייראה מספיק טוב על מסך 3.7 אינטש.

פורסם

לפני ההתלהבות מאיביי, לא לשכוח מכס+מע"מ.

ובנוגע למכשיר הספציפי הזה- ברגע שאתה קונה אותו, קנה עוד סוללה. הוא טוחן סוללה, והסוללה שלו בכל מקרה לא בדיוק בעלת קיבולת גדולה.

פורסם
  • מחבר

כן נכון הסוללה הסטנדרטית 1100MLH לא מספיקה, אני אקנה את הסוללה היותר גדולה ה-2200MLH .

אני חושב שעל המוצר הספיציפי הזה אין מכס אבל בכל מקרה רוב הסיכויים שלא ייקחו לי מכס+מע"מ, מניסיון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים