עבור לתוכן

ירידה חדה בדירוג הביצועים ב-Vista

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש. הרכבתי את המחשב, התקנתי Vista ועשיתי דירוג ביצועים. המעבד קיבל 5.5 והזיכרון 5.7. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, התקנתי עותק טרי של Vista ועשיתי דירוג ביצועים. הפעם המעבד והזיכרון קיבלו 4.8, ירידה משמעותית. נכנסתי לביוס ועשיתי חזרה להגדרות יצרן ועדיין הביצועים נשארו זהים.

מישהו יודע למה יש ירידה כל כך חדה בביצועים? זה יכול להיות באג?

פורסם

E6600 מקבל בסטוק 5.3 אז איך אתה רוצה שעם E2160 תקבל יותר מ4.8?

פורסם

במקרה הם היו על OC לפני הפירמוט?

פורסם

לדעתי המדד הזה של WINDOWS שווה לתחת מצטער על הביטוי אבל שום ממחשב היום לא עובר את ה 6

MS יעבדו עלינו ככה שנבזבז את כספנו על חומרה חדשה

אתה רוצה לעשות בדיקת לביצועים שלך תשתמש בתוכנה ראויה

פורסם
  • מחבר

צודקים. כנראה הייתי על OC. עשיתי OC ל-2700. דירוג הזיכרון קפץ ל-5.9, דירוג המעבד 5.4.

פורסם

לדעתי המדד הזה של WINDOWS שווה לתחת מצטער על הביטוי אבל שום ממחשב היום לא עובר את ה 6

^^זה בגלל ש-MS וכל העולם יודעים את קצת ההתקדמות בטכנולוגיה, אז רק בעוד 2-3 שנים הטכנולוגיה תהיה בשלה לקבל 10. אם עכשיו זה היה 10 אז זה פשוט היה יותר מדי ולא משאיר מקום לעתיד...

צודקים. כנראה הייתי על OC. עשיתי OC ל-2700. דירוג הזיכרון קפץ ל-5.9, דירוג המעבד 5.4.

לכמה באס העלית? 270? והזכרונות עכשיו הם על 1080MHZ?

פורסם
  • מחבר

באס 300. זכרונות אין לי מושג. עשיתי FSB:DRAM 1:1.

פורסם

הזכרונות על 600MHZ, אם ככה.

פורסם

אז איך זה הגיוני שבלי OC לזכרונות יש 4.8 ועם OC הפוך (300MHZ עם 1:1 = הזכרונות ב-600MHZ?!?!?!!) הוא מקבל 5.9?!?

פורסם

DDR, אם הבאס הוא 300MHZ, הזכרונות יהיו על 600MHZ אם הוא באמת על 1:1, ואולי פשוט כמו שכבר אמרו פה המד הזה לא בנוי לאוברקלןק.

פורסם
  • מחבר

הזיכרון עובד 200MHz מתחת למהירות היצרן? רוצים לראות צילום של CPU-Z?

פורסם

זה בסדר שהוא עובד ככה, רק כשתגיע (אם תגיע) לבאס של 400MHZ, הם יעבדו במהירות היצרן.

פורסם

MS יעבדו עלינו ככה שנבזבז את כספנו על חומרה חדשה

אתה רוצה לעשות בדיקת לביצועים שלך תשתמש בתוכנה ראויה

שום מחשב לא עובר את ה5.9 כי 5.9 זה הציון הגבוה ביותר שאפשר לקבל בכל הפרמטרים

פורסם

אז איך זה שהזיכרון עובד בפחות ממהירות היצרן הוא מקבל 5.9 וכשהוא במהירות היצרן שהיא יותר גבוהה הוא מקבל 4.8?!? :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

שאלה מעולה. אולי אחרי OC נפתח הפקק וביצועי המערכת השתפרו משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים