פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP:בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם...ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)...מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים קשור להגדרות של הרשת האלחוטיתאם הראוטר מזהה קשיים בחיבור לכרטיס האלחוטי הוא עשוי לבצע ריסטארט
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים כשהראוטר מבצע ריסטארט הוא משפיע על כל הצרכנים שמחוברים פיזית ואלחוטיתתבדוק בתוכנה של הראוטר, יש לו LOG שרושם הכל. עוד סיבה לריסטארט זה פתיחת יותר מדי קישורים בתוכנות שיתוף קבצים
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר מה לא ברור בהתחברה ישירות למודם?לקחה כבל...וחיבורה בין המחשב שלה...לבין המודם...בלי ראוטר...
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים תבדוק אם זה באמת המצבאם היא היתה מחוברת דרך ראוטר לא כל כך פשוט להתחבר ישירות למודםבכל מקרה אם זה קורה לה בחיבור ישיר למודם אז למודם יש נוריות שמראות את מצב החיבוראם המודם מאבד את התיקשורת רואים את זה בנוריות ופונים לספק השירות
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר הנקודה היא שבעוד היא המתנתקת כל הזמן מהאינטרנט, המחשב השני שנמצא ברשת נשאר מחובר...אין לאף אחד רעיונות שלא כוללים משחק עם התשתית???
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים כרטיס רשת דפוק?בעיית דרייברים?תקלה כלשהי במערכת הפעלה (כולל וירוסים, ספייוור, סתם כשלים של מערכת ההפעלה וכו)?תבדוק את הכל.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר כרטיס רשת דפוק? בעיית דרייברים? תקלה כלשהי במערכת הפעלה (כולל וירוסים, ספייוור, סתם כשלים של מערכת ההפעלה וכו)? תבדוק את הכל. כרטיס רשת דפוק זה נראה לי מוזר, כי זה קורה גם בחוטי וגם באלחוטי. בעיית דרייברים? יכול להיות שפתאום דרייברים התחרפנו? יש טעם להתקין ולהסיר? ווירוסים כן...השאלה אם יש משהו ידוע שגורם לזה ויש לו כלי הסרה? כי היא לא מצאה שום דבר על המחשב שלה והיא עשתה סריקת וירוסים...
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים בכבלים:המודם היחיד שעושה בעיות (לפעמים) עם רשתות הוא הטיירון.תן צלצול למוקד ובקש בדיקה של 24 שעות למודם (מתבצע ע"י HOT).בבזק:בדוק נתוני קו ותקינות פילטרים וכמו שהזכרתי חיוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.