פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אני מתכוון לפרמט מחר את המחשב, להתקין XP ולהתקין Linux לאחר מכן. ההארדיסקים שלי בנויים כך 320GB IDE שעליו יש גיבויים ועליו אני אתקין את ה- Windows 160 GB Sata שישמן לאיכסון 40GB IDE שעליו אני אתקין את 7.04Ubuntu לפי מה שקראתי הבנתי שצריך קודם להתקין את ה- Windows ורק לאחר מכן להתקין את ה- Ubuntu. השאלה שלי היא אם אח"כ ה- Boot ידע שיש לי גם Windows על הארדיסק אחד וגם לינוקס על הארדיסק אחר ויתן לי את האפרשות לבחור אני יודע שרוב הסיכויים שלא יהיו לי שום בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי עם לינוקס ולכן אני זהיר. ד"א אשמח לטיפים אם יש לכם תודה על העזרה!
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים השאלה שלי היא אם אח"כ ה- Boot ידע שיש לי גם Windows על הארדיסק אחד וגם לינוקס על הארדיסק אחר ויתן לי את האפרשות לבחור כן, ההתקנה של ubuntu תבנה לך (עם gurb) תפריט אשר יופיע בכל איתחול. בתפריט זה אתה יכול לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה. התפריט (פחות או יותר) יראה כך : http://yekubuntu.free.fr/warty/images/grub.png כאשר אתה יכול לעצב אותו מבחינת סדר מערכות ההפעלה ולהוסיף תמונות רקע.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר רק רציתי להודיע שהיום לאחר שהתקנתי את Ubuntu, ש Grub לא זהה לי את Windows והייתי צריך לשנות את הקובץ menu.lst ולהוסיף לו שם Boot של Windows. זה לא היה מסובך מדי וזאת הייתה התנסות לא רעה ב- Open Source של Ubuntu. תודה על העזרה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.