עבור לתוכן

geforce 6600 הוא כרטיס מעפן ?

Featured Replies

פורסם

יש לאח שלי בעייה בתצוגת המסך, יש לו מסך LCD רחב של סמסונג וכרטיס מסך גיפורס 6600 .

הבעייה היא שברזולוצייה הטבעית (1440 על 900 אם אני לא טועה) התצוגה חורגת מגבולות המסך (לא ניתן לראות למשל את השעון של המערכת אלא אם כן מזיזים את העכבר לקצה ואז הכפתור "התחל" הוא זה שמוסתר...).

רק ירידה לרזולוצייה יותר קטנה פתרה את הבעייה.

הוא כרגע ב-XP ולפני חודש שהיה לו ויסטה לא הייתה לו את הבעייה הזאת (הוא מעדיף XP).

מה גורם לבעייה הזאת ?

פורסם

תראה, גם אם הכרטיס מאודדד מעפן זה לא קשור כי אפילו כרטיסים מלפני 10 שנים כולים להציג את הדסקטופ בלי בעיה.

תנסה להסיר ולהחזיר את הדריירים של הכ. מסך, ואם קיבלת דיסק התקנה עם המסך שלך תתקין אותו.

והכרטיס לא גרוע, כי לי יש 6600GT והוא מצויין (יחסית).

פורסם

כנראה הוא צריך לבקש מהכרטיס לעשות SCALE נכון, האופציה נמצאית בדרייברים ותתאים את הרזולוציה למסך בלי שהוא יחתוך או יחרוג מהגבולות...

פורסם

אתה צריך להתאים רזולוציה מסומת למסך שלא באה כבדרך כלל עם הווינדווס

בויסטה זה עובד טוב למה יש כמעט את כל הרזולוציות מוכנות מראש

תנסה לשים

1176X664

זה מה שעובד אצלי כרגע על lcd 32"

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לא מתקבל על הדעת שאני אנסה כמה רזולוציות עד שאני אמצא משהו טוב, למסך יש רזולוצייה טבעית ואני רוצה להשתמש ברזולוצייה הזאת.

יש לי מסך אחר של סמסונג 4:3 והוא עבד מעולה גם ב-XP וגם בויסטה.

בעקרון אני לא אמור לעשות SCALE בכלל, זה אמור להתאים אוטומטית, בכל זאת אין לי הרבה אפשרויות לשחק בהגדרות, לא מצאתי איפה ניתן לשנות ידנית את הגודל ובעצם אני לא כל כך מעוניין לעשות זאת..

הסרתי והתקנתי שוב פעם את הדרייברים העדכניים עבור XP וגם את הדרייבר למסך וזה לא פתר את הבעייה .

מוזר ...

פורסם

אתה כנראה התקנת את הדריבר הכי חדש של NVIDIA דרייבר זה לא יציב וידוע בבעית ה SCALING שאתה מדבר עליה יש פתרון אבל אני ממליץ להתקין דרייבר קודם ...אין בעיות שם

פורסם
  • מחבר

ואללה? אוקיי אני אנסה את הדרייבר הקודם, תודה :xyxthumbs: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים