פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אני משחק משחק און לייןיש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקוליםואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים האמת?עם שם משתמש כזה אל תצפה לתגובות..עצה שלי,תשנה את השם משתמש כי זה לא מתאים ל-HWZONE.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני מציע לך לשנות את הכותרת כמה שיותר מהר לפני שהמנהלים יסגרו לך ת'נושא.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני מציע לך לשנות את הכותרת כמה שיותר מהר לפני שהמנהלים יסגרו לך ת'נושא. וגם את שם המשתמש..מה זה הדבר הזה? אבל כנראה שזה לא מעניין אותו
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים שם המשתמש לא מתאים ל HWZONE? איפה יש דבר כזה בחוקים?בכול מקרה,תנסה את הדבר הבא אני עבדתי עם הונטרילו ויכול להיות ש עיקרון העבודה יפתור את הבעיה1- כנס לsetup או להגדרות איך שזה אצלך בתוכנה2-Use Directlnput to detect Hotkeyt תסמן את זה3- תבחר מקש שרק כשלחצת עליו אז יוכלו לשמוע אותך,אני מקווה שעיקרון דומה לזה יש גם בתוכנהמקווה שעזרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.