עבור לתוכן

2 שאלות- לגבי כרטיס מסך, ולגבי בעיית זיהוי צורב..

Featured Replies

פורסם

אהלן!

קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real.

עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו:

1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..]

2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו נכון, או שפשוט לבד הוא לא מזהה..

יש לי צורב דיוידי של LG והלוח לא מזהה לי אותו.. מזהה אותו בתור כונן DVD בלבד.. איך אני אמור להגדיר לו שכן יזהה אותו בתור צורב?!

בלוח 945 לא היה את כל הJMICRON ואת כל החארטה הזה.. לפי מה שאני רואה הוא גורם לי רק לבעיות... [שכן בהתחלה הסתבכתי עם הביוס שלו על כולה להגדיר Boot לסידרום.. :-\ :-\ ]

תודה רבה!.. :)

פורסם

1-ספק 300 וואט ניראה לי קצת חלש,אבל בכול מקרה תנסה לעבוד איתו,מקסימום המחשב יקרוס איזה משחק.

2-המחשב אולי מזהה את הכונן בתור DVD ולא צורב,אבל אם תנסה לצרוב בנרו או תוכנה אחרת זה צריך לצרוב.

פורסם
  • מחבר

בדקתי בנרו, וכן כמו שאתה אומר הוא כן מצליח לצרוב דרכו..

הקטע הוא שאני רוצה לצרוב דיסק אודיו [אני בעיקר עובד עם קבצי מוזיקה..] דרך המדיה פלייר 11, שם כל המוזיקה שלי מסודרת בספרייה מקוטלגת והכל סבבה.. :)

אז אני רוצה לצרוב דרך שם והוא לא מזהה את הצורב, "חבר צורב והפעל מחדש את הנגן" זה ההודעה שיש לי שאני מנסה לצרוב..

אין איזה אפשרות בביוס שאפשר לשחק איתה שהוא יזהה אותו בתור צורב ולא בתור כונן DVD? [אם זה מוסיף, בביוס ראיתי, רשום First IDE Device-None, ככה זה גם בשני ובשלישי.. ז"א שהוא לא מזהה..]

וואלה אני כבר אבדתי עצות מהלוח הזה.. :-\ :-\ ??? ???

מקווה שכן תוכל לעזור לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים