פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אתה לא אמור לחבר את הרמקולים לחיבור של המיקרופון, זה לא עושה שום דבר.איזה כרטיס קול יש לך?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים הרמקולים מתחברים לout, rear out' center out וצריך להיות חיבור גם של מיקרופון שזה לדעתי ורוד ברוב הלוחות
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים יש לי 2 שאלות אליך ואני גם רוצה לקנות תרמקולים האלה 1. כמה זמן יש לך אותם?2.נידפק לך כבר השלט?(כאילו עושה לך קפיצות בווליום וכאלה)
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר לגבי החיבורים אני חיברתי את זה לפ הצבע ואין לי חיבור למיקרופוןכמו שהבנתי התוכנה של הכ.קול הופכת את המיק' לסנטר אחרת איאפשר כי אין לי 4 חיבורים ב כ.קול.1.יש לי את הרמקולים קצת יותר משבוע2.לא נדפק לי שום דבר ואני מת על הרמקולים האלה זה משהוא חזק. זה לוג'יטק זה איכותי זה לא נדפק כל עוד אתה לא דופק את זה..וגם יש אחריותאני מציע לך לקנות אותם
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אתה צריך כ.קול חדש כי שלך תומך רק ב4.1 ואתה צריך 5.1 אתה יכול לקנות אחד זול בפחות מ100בינתיים תחבר רק את החיבור הירוק line in ואז תפעיל את כפתור הmatrix וכולם יעבדו
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר המלצות לכ.קול שאני צריך (5.1) ושיהיה זול כי אני לא צריך משהוא יקריש דבר כזה מיקרופון שמתחבר עם USB למחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.