פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים הווינדוס חוקי כמובן זה מה שרשום על הדיסק Windows XP home edition oem product הוא מ-2002 ככה שאני מקווה שהוא עדיין תקין כרגע מערכת ההפעלה מותקנת עם עברית כשפה ראשית (כפתור התחל וכו'), אם אני מפרמט את המחשב אני יכול להתקין את הווינדוס מחדש עם אנגלית בתור שפה ראשית (start...) דרך אותו דיסק ווינדוס מקורי? תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים ישנה תוכנה מסויימת שיכולה להפוך את החלונות שלך לאנגלית או עברית, בלחיצת כפתור.עד כה 0 תקלות.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים ישנה תוכנה מסויימת שיכולה להפוך את החלונות שלך לאנגלית או עברית, בלחיצת כפתור.עד כה 0 תקלות.לא בHOME EDITIONולא מעברית לאנגלית אלא רק להיפך
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים לא בHOME EDITIONולא מעברית לאנגלית אלא רק להיפךhome edition לא ניסיתי.אבל ניתן להפוך מעברית לאנגלית וההפך.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אם התקנת XP באנגלית ואח"כ MUI אתה יכול לעבור מאנגלית לעברית ולהיפךאי אפשר להתקין MUI על XP בעברית ולהפוך אותו לאנגלית
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אם התקנת XP באנגלית ואח"כ MUI אתה יכול לעבור מאנגלית לעברית ולהיפךאי אפשר להתקין MUI על XP בעברית ולהפוך אותו לאנגליתבוא ניישר את ההדורים.אני מדבר על התקנת חלונות באנגלית והפיכתו לעברית ואחרי זה יהיה אפשר גם לחזור לאנגלית בלחיצת כפתור.זאת היתה הכוונה שלי.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אז אתה מבין שזה לא עוזר לפותח הת'רד משתי הסיבות שציינתי(יש גם סיבה שלישית-לא מוכרים את הMUI ללקוחות פרטיים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.