עבור לתוכן

צריך עזרה עם תוכנה לתפעול מרחוק - לא מצליח למצוא דרך לקבל גישה למחשב הנשלט?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המשתמשים היקרים,

אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'.

עכשיו מה הבעיה בעצם?

הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה.

הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router.

בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'.

עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה אני עובד. זאת אומרת שאני התקנתי את ה-Server על המחשבים בבית שלי ואת ה-Viewer במקום העבודה שלי בחברה.

ניסיתי לעשות לגרום למחשבים שלי לתפעל מרחוק, אך לא הצלחתי.

הסיבות לכך הן פשוטות:

1. אם ניסיתי להתחבר לכתובת ה-IP אשר ה-Router יצר שהן בעצם 'מזוייפות' ונמצאות רק ברשת שלי בבית אז קיבלתי הודעה שהמחשב בעצם לא קיים או מכובה. וזה מובן והגיוני.

2. ניסיתי לקחת את כתובת ה-IP של ה-Router שבעצם לא מופעל מרחוק וקיבלתי הודעה שלא מותקן עליו ה-Server וזה גם מובן, כי התקנתי את ה-Server רק במחשבים ברשת המכילים את כתובת ה-IP המזוייפת של ה-Router.

עכשיו מה עושים?

האם אפשר באיזה צורה להגיד למחשב להתחבר לכתובת ה-IP של ה-Router ואז משם להמשיך להתחבר לאחד מהכתובות שהוא יצר וככה אני אקבל גישה? כי הכתובת ה-IP של המחשבים לא אמיתיות, הן נוצרו על ידיי ה-Router.

תודה מראש, אלי.

פורסם

פתח פורטים!

פורסם

האם אפשר באיזה צורה להגיד למחשב להתחבר לכתובת ה-IP של ה-Router ואז משם להמשיך להתחבר לאחד מהכתובות שהוא יצר וככה אני אקבל גישה? כי הכתובת ה-IP של המחשבים לא אמיתיות, הן נוצרו על ידיי ה-Router.

הכתובות הם אמיתיות, הם פשוט כתובות שלא נועדו להיות מנותבות באינטרנט.

http://www.faqs.org/rfcs/rfc1918.html

וכן אתה יכול. אתה רק צריך לעשות port forwarding בראוטר.

אל תשכח לוודא שה IP הפנימי של המחשב לא משתנה, תקצה לו IP סטטי או תגדיר את השרת DHCP (בראוטר שלך) לחלק לו

לפי הכתובת MAC שלו. אתה יכול גם להשתמש ב DNS במקום לזכור את הכתובת של הראוטר שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים