פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מה הבעיה? תוריד ווינדוס, ותשים את הקוד המקורי שיש לך על המחשב..כאילו עשית שימוש בקבצים לא מקוריים אבל הכנסת רישיון חוקי, אין פה שום בעיה.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר הורדתי את הויסטה והתקנתי עם הקוד של הרישיון שליאיך אני עושה רישום לוינדוס כמו באקס פי שאני ידע שזה באמת עובד ומתאים ואני יוכל למחוק את המחיצת שיחזורעריכה:מצאתי איך עושים רישום והוא אומר שהקוד לא טובאיך זה יכול להיות הרי זה קוד מקורי שרשום לי על מדבקה של מיקרוסופט?אם אני יתקשר אליהם ויגיד להם מה שעשיתי הם יוכלו לפתור את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר בגלל שזה לא ממש חוקי שאלתי כי לא התקנתי מדיסק מקורי אחרי הכל הורדתי את זה מהאינטרנטאז הם ישר יגידו לי שזאת הבעיהאני לא רוצה לחזור לעשות את השחזור של hp כי הוא בא עם מלא שטויות שאין לי כח להתחיל לסנןעם המערכת שבאה עם הhp תפוס לי כל הזמן 700 ומשהו ראםועם המערכת שתהקנתי עכשיו שלא באה עם כל השטויות תפוס לי 400 ומשהומה אפשר לעשות שהקוד כן יתאים כי אחרי הכל הרישיון מקורי
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים כן זה מאוד חוקישילמת בעבור העותק של ויסטה, יש לך סריאל משל עצמך.אם הוא התקין את עצמו ולא אישר לך אתה צריך להתקשר ולקבל מהם קוד אישורוכן, יש לי על מה להתבסס.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים תהליך האטיבציה בויסטה מאוד "שומר על החוק". כמעט אין סיריאל (חוקי!) שבהתקנה שנייה על אותו המחשב יעבור את האקטיבציה. מה שעושים, זה מתקשרים למייקרוסופט, ואומרים להם שפרמטת את המחשב והתקנת אותו מחדש, ועכשיו אתה לא עובר אקטיבציה. תדגיש להם שזה אותו המחשב, ככה שהמערכת מותקנת רק על מחשב אחד. אין מה לספר להם שהתקנת מדיסק צרוב \ פרוץ.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר אחלה אני יתקשר מחר ויעדכן מה הענייניםוכל פעם שמפרמטים צריך להתקשר אליהם?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים בעיקרון כן הם רוצים שכל התקנת מערכת הפעלה תבוצע או על ידי המשווק/יצרן או בליווים בקשר להתכתבות שלך איתם , אני הייתי הולך למשרדים שלהם עם המחשב הנייד , מסמכי הרישיון וההתכתבות מודפסת ומדבר עם המנהל שםהם פשוט התעלמו ממך לחלוטין לדוגמא כשאני ניהלתי דיונים עם נציג תמיכה ושירות של BLIZZARD קיבלתי מענה ותמיכה אדיבים מלאים ומהירים כזאת התייחסות לא הייתי מקבל אלא שזה... נו MS
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר טוב אז לאחר שהתקשרתי למיקרוספוט הם אמרו לי שאקטיבציה באינטרנט זה חד פעמיהפנו אותי למישהו שיעשה איתי אקטיבציה בטלפון הוא שאל אותי אם זה על אותו מחשב ואם מחקתי את מערכת ההפעלה הקודמתואחר כך נתנו לי מספרים לשים בתיבות והאקטיבציה פעלהמה שבאסה זה שכל פעם שמפרמטים צריך להתקשר אליהםויש לי עוד שאלה לפני זה הווינדוס היה לי בעברית אבל עכשיו הוא באנגליתיש לי את הקבצים שמשנים תווינדוס לעברית אבל איך אני עושה את זה כי אין קובץ exe כמו שהיה בעברית של האקס פימישהו ניסה את זה כבר?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים טוב אז לאחר שהתקשרתי למיקרוספוט הם אמרו לי שאקטיבציה באינטרנט זה חד פעמיזה לא אמור להיות ככה... אני לא מכיר את זה לפחות! יש לי את הקבצים שמשנים תווינדוס לעברית אבל איך אני עושה את זה כי אין קובץ exe כמו שהיה בעברית של האקס פיזה רק לאולטימייט...איזה מצחיק אתה..היית צריך להתקין את הגרסא העברית של ויסטה...אם יש לך כוח תתקין מחדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.