עבור לתוכן

שאלה לגבי רישיון של ויסטה

Featured Replies

פורסם

יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור

אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי

פורסם

מצטרף לשאלה.

קניתי מחשב נייד בחו"ל, הגיע עם ווינדווס ויסטה פרמיום, אפילו דיסק שחזור אין לי.

יש לי את המדבקה מתחת למחשב הנייד עם המספר הסידורי.

פורסם

אני הייתי מציע להתקשר למייקרוסופוט ולשאול,אם יש לך רישיון חוקי,אני לא רואה לנכון להוריד וינדוס פיראטי.

פורסם

אם יהיה לכם דיסק של ווינדואוז עם הגרסא שעליה שילמתם כסף, זה לא משנה מאיפה הבאתם אותו, זה יהיה חוקי.

אגב דיסק של ויסטה עולה איזה 70 שקלים...

פורסם

אם יהיה לכם דיסק של ווינדואוז עם הגרסא שעליה שילמתם כסף, זה לא משנה מאיפה הבאתם אותו, זה יהיה חוקי.

אגב דיסק של ויסטה עולה איזה 70 שקלים...

מה זאת אומרת דיסק של ויסטה עולה 70 שקל? ניתן לקנות את הדיסק הזה ללא רשיון? איפה ניתן לקנות את הדיסק ואיך אני משיג אותו?

מה לגבי להוריד את הווינדווס, זה יהיה חוקי?

שלחתי מייל למיקרוסופט, בנוגע לזה, החכמים האלה שלחו לי את הלינק הזה שלא עונה לי על השאלה:

המשך לפנייתך, מצורף קישור למאמר המכיל מידע אודות רישוי מערכות הפעלה למשווקי מחשבי מותג בחוזה ישיר בלבד - (Direct OEM):

http://www.microsoft.com/israel/licensing/piracy/directoem.mspx

אוקיי שלחתי להם מייל תגובה שלא קיבלתי תשובה לשאלה שלי והם רושמים לי:

בהמשך לפנייתך, התמיכה במחשבי יצרן ניידים, וכן במערכת ההפעלה אשר מותקנת על גביהם, מתבצעת מול חברת היצרן של הנייד.

למידע נוסף בנושא, הינך מוזמן ליצור עימנו קשר טלפוני בהתאם למפורט בהמשך.

יאללה, נשלח מייל ל HP נראה מה הם אומרים, למרות שנראה לי שהם יזרקו אותי בחזרה למייקרוסופט

------

וואי וואי וואי, נראה לי המחשב שלהם שולח מייל תגובה אוטומטית עם הודעות שנכתבו מראש. אינטליגנציה מלאכותית על הפנים. באמא שלי, כמו לדבר עם רובוט ההתכתבות הזאת.

פורסם

מה זאת אומרת דיסק של ויסטה עולה 70 שקל? ניתן לקנות את הדיסק הזה ללא רשיון? איפה ניתן לקנות את הדיסק ואיך אני משיג אותו?

מה לגבי להוריד את הווינדווס, זה יהיה חוקי?

כן זה יהיה חוקי

אני משוכנע שיש אחד כזה לויסטה

או שהתבלבלתי...

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3036&scat=348&tcat=

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם מיקרוסופט הם אמרו לי שרכשתי מחשב מhp אז אני צריך לדבר איתם שדיברתי עם hp

אמרו לי שאין להם אפשרות לספק לי דיסק ושיהיה לי הרבה יותר נוח להשתמש בשחזור למרות שהסברתי להם שיותר נוח לי להתקין מדיסק רגיל

יש אפרות לקנות רק דיסק של ויסטה בלי רישיון ובכל זאת אם אני יוריד וישתמש בקוד שלי זה יהיה חוקי?

פורסם

אני לא בטוח ב100% שבויסטה זה ככה, אבל בעבר זה כן היה:

הגירסה שאתה מקבל עם מחשב נייד, היא גרסת OEM המותאמת למחשב שלך. ז"א שאם תקח גירסה אחרת ותנסה להכניס אליה את הקוד של הגירסה שלך - הwindows יטען שהkey שלך לא חוקי.

ברשיון OEM מיקרוסופט מסירה מעצמה את כל אחריות התמיכה, והצרכן יכול לפנות רק למקום ממנו הוא קנה את הגרסה לצורך תמיכה.

פורסם

זה לא נכון

כל דיסק עם גרסת OEM עליו יתקין בהצלחה את ויסטה.

בלי להעלות השערות, האנשים האלה שואלים בשביל לקבל עזרה.

פורסם

מצטרף לשאלה.

קניתי מחשב נייד בחו"ל, הגיע עם ווינדווס ויסטה פרמיום, אפילו דיסק שחזור אין לי.

יש לי את המדבקה מתחת למחשב הנייד עם המספר הסידורי.

אם יש לך מדבקה של ווינדווס ויסטה פרמיום אתה יכול להתקין כל מערכת הפעלה של מייקרוסופט עד לגירסת המדבקה

פורסם

אוקיי תודה לעונים. שילכו קיבינימט מיקרוסופט, לא מסוגלים לספק תשובה פשוט.

למי שרוצה לראות את ההתכתבות שלי איתם, בבקשה: רק לקרוא מלמטה ללמעלה, מצטער על הבלאגן:

---------- Forwarded message ----------

From: Shlomi Amit <shlompy@gmail.com>

Date: Aug 17, 2007 1:11 AM

Subject: Re: FW: שאלה לגבי רשיון לווינדווס ויסטה/MSI response is on the way...

To: Microsoft Israel Customer Service <msilcss@mssupport.microsoft.com>

טוב תודה בכל מקרה.

אני מבין שתשובה פשוטה וישירה אני לא אקבל ממכם.

לדעתי אתם צריכים לספק לי את התשובה, כי אני קונה מוצר שלכם שמוגן בזכויות יוצרים, ושוב, הבעיה היא לא צורך בתמיכה.

אם אני מוריד עותק מהאינטרנט, אם מישהו ירצה לתבוע אותי, זה אתם, MICROSOFT, ואין לזה שום קשר ל HP.

HP מפנים אותי בחזרה אליכם

On 8/16/07, Microsoft Israel Customer Service <msilcss@mssupport.microsoft.com > wrote:

שלומי שלום,

אנו מודים לך על שהקדשת מזמנך ופנית אלינו.

בהמשך לפנייתך, מאחר וכל התמיכה במערכות ההפעלה אשר מותקנות על המחשבים הניידים מתבצעת מול חברת היצרן, מצאנו לנכון להפנותך אל תמיכת חברת היצרן גם במקרה זה.

זאת מאחר ותמיכת היצרן ניתנת עבור המוצר המקורי אשר היה מותקן על המחשב מלכתחילה. לכן, לפני שתתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מצוי, מומלץ לבדוק את נושא התמיכה מול חברת היצרן.

מדבקת הרישיון מהווה רישוי לשימוש בתוכנה.

שוב שלום.

השאלה שלי לא נוגעת לתמיכה במוצר שקניתי, אלה לגבי חוקיות התקנה של ווינדווס מדיסק של מישהו אחר או מהאינטרנט, בעזרת המספר הסידורי שלי.

אתם, MICROSOFT, לא יכולים לספק לי תשובה לגבי חוקיות ההתקנה?

אני יודע מה זה גרסאת OEM, אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על אותו מחשב שקניתי שקיבלתי איתו את המערכת הפעלה מותקנת.

בתודה מראש,

שלומי.

שלומי שלום,

בהמשך לפנייתך, התמיכה במחשבי יצרן ניידים, וכן במערכת ההפעלה אשר מותקנת על גביהם, מתבצעת מול חברת היצרן של הנייד.

למידע נוסף בנושא, הינך מוזמן ליצור עימנו קשר טלפוני בהתאם למפורט בהמשך.

תודה על התגובה, אך לא קיבלתי שם תשובה לשאלה שלי.

מה אני עושה במידה ואני מפרמט את המחשב וצריך להתקין מחדש את הווינדווס?

האם אני יכול להשיג דיסק בחינם?

האם אני יכול להתקין את הווינדווס מדיסק של חבר שלי לדוגמא ולהשתמש במספר הסידורי המקורי שלי?

בתודה מראש,

שלומי.

שלומי שלום,

בהמשך לפנייתך, מצורף קישור למאמר המכיל מידע אודות רישוי מערכות הפעלה למשווקי מחשבי מותג בחוזה ישיר בלבד - (Direct OEM ):

http://www.microsoft.com/israel/licensing/piracy/directoem.mspx

שלום רב!

קניתי מחשב נייד בחו"ל שמגיע עם ווינדווס ויסטה פרמיום

לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס, וגם לא דיסק לשחזור מערכת.

יש ברשותי את המספר הסידורי של ווינדווס ויסטה פרמיום שמודבק בתחתית של המחשב הנייד.

השאלה שלי היא, מה אני עושה במידה ואני מפרמט את המחשב וצריך להתקין מחדש את הווינדווס.

האם אני יכול להשיג דיסק בחינם?

האם אני יכול להתקין מדיסק של חבר שלי לדוגמא ולהשתמש במספר הסידורי שלי?

בתודה מראש,

שלומי.

פורסם
  • מחבר

איזה גרסה אני צריך להתקין oem או retail זה משנה בכלל או שהשוני ביניהם הוא רק ברישיון וזאת אותה תוכנה

פורסם

אני יצרוב לך את הדיסק שלי ...

וזהו ....זה דיסק מקורי ....

פורסם

אני הייתי הולך להנהלה של מייקרוסופט עם המכתב הזה...

טרטור שכזה ראוי לעיון ע"י עו"ד ואולי הגשת תביעה

ונגד מייקרוסופט זה תמיד מתבקש.

פורסם

אני הייתי הולך להנהלה של מייקרוסופט עם המכתב הזה...

טרטור שכזה ראוי לעיון ע"י עו"ד ואולי הגשת תביעה

ונגד מייקרוסופט זה תמיד מתבקש.

ולמי יש כוח לעוד טרטורים, עורך דין.... בשביל מה, עוגמת נפש? וגם זה אפילו לא.

קיצר, פשוט נוריד את ויסטה ושילכו מי יחפש אותם.

אחרי זה הם מתפלים שאנשים מורידים את הווינדווס שלהם מהאינטרנט, Xרא של שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים