פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים האמת? זה דווקא רעיון לא רע, אם כי אני חושב שאני הייתי מעדיף משחקי PSP טבעיים
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני תומך בקרירין. אמר את דעתו. לא מתאים לכם, אז שבו בשקט ואל תקפצו ותגידו "אתה עולה לי על העצבים..." בקיצור, כנראה שיש כאלה שיש להם ניסיון עם זה ואם הם חושים שכדאי למכור אז סבבה, זו דעתם... לדעתי, כדאי למכור ולא לקנות משהו דומה. תחסוך את הכסף לטלפון סלולרי שיהיו הרבה יותר זולים בעוד כמה חודשים(ניידות מספרים). ואז תוכל לקנות משהו טוב, ולראות בו סרטים ולגלוש דרכו ב WIFI...
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אה,זה בסדר שאתה אומר שאתה משחק DS על המחשב אבל לא על ה PSPהאמולטורים של הDS מתקדמים יפה אבל גם הם עדיין לא לגמרי בשלים אמולטור של DS על PSP לא יוכל להיות בשל אף פעם כי כמו שאמרתי איך תחכה מסך מגע על הPSP ?איך תפליץ עוד מסך? בPC אתה יכול לעשות אמולציה של מסך מגע אם העכבר ואתה יכול ליפרוס 2 מסכים בגלל הגודל של המסך בPSP אין לך מסך מספיק גדול לעשות את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר מה זה Homebrew ? אני מנסה גם להתחבר לאנטרנט דרך המכשיר ולא מצליח Y? כשאני מעביר משחק לPSP הוא כותב לי CORRUPTED DATA ? :s05:
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים למה שזה לא יהיה חוקי? אם אנשים מפיצים את המשחקים שהם יצרו חינם דרך האינטרטנט, למה שזה לא יהיה חוקי?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים ההומברו חוקי הפריצות להריץ אותם לא תמיד ותלוי באיזה ארץ בארצות הברית החקיקה נגד פריצות מאוד מחמירה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.