פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים האם ניתן לחברו לאינטרנט וכיצד?האם ניתן לראות בו סרטים עם תרגום עברי?בכלל איזה WIFI כבר יש בו?והאם הוא שווה משו בכלל?ואיך מעדכנים אותו?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אפשר לחבר אותו לרשת -אלחוטית (תחפש מדריך )סרטים כן לא יודע אם אפשרי בתרגום עברי יש תוכנה שלוקחת סירטים בפורמט רגיל ומתאימה אותם לPSP (תחפש בגוגל) WIFI סטנדרטי כן אם כרטיס זכרון ו...אפשר להריץ עליו אמולטורים\סרטים\מוזיקה וכו וגם משחקי PSP אבל הם שוקלים הרבה אז קשה להכניס הרבה לכרטיס זכרון דרך הרשת ודרך משחקים חדשים בכל מקרה אני ממליץ לך לנסות למכור אותו הDS הרבה יותר מוצלח בתור קונסולה נידת ובקרוב גם יוצא דגם חדש לPSP מה שיגרום לישן לרדת במחיר ולצאת מהשוק ואז לא תוכל להשיג מחיר נורמלי לPSP שלך
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים תתעלם מהצעות המכירה של קרירין. תהנה מהמכשיר שלך מדריך להכנסת וידאו לPSP http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=194&a=85889&c=8491&sc=0&ssc=0 -תשתמש בתוכנה כדי להוסיף כתוביות לגוף הסרט Pocket DIVX Encoder http://www.pocketdivxencoder.net/
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים קרירין אתה מתחיל לעלות לי על העצבים, הבחור קיבל PSP ומבקש הדרכה לגביו, באמת שאין סיבה לשכנע אותו לקנות DS במקום ה-PSP.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים קרירין אתה מתחיל לעלות לי על העצביםהוא רק מתחיל לעלות לך על העצבים!?לי כבר בא להקיא ממנו!!
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים הוא שאל מה אפשר לעשות איתו אז ההמלצה שלי למכור אתה לא חייב להסכים אבל לא עברתי על אף חוק אם אתה רוצה לדעת למה ?פשוט חברות צד שלישי דילדלו מאוד תתמיכה במכשיר ואני לא רואה הרבה משחקים חזקים בעתיד שמפותחים לו חוץ ממשחקי צד ראשון שסוני פיתחה
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים הPSP יותר מתאים לHardcore מאשר הDS לי יש בעיה עם הDS שלי שאני לא כלכך התלהבתי מהמשחקים אבל עכשיו יש לי pokemon diamond ואני די חורש עליו כשאני לא בבית ויש לי את ה DS במקרה בכיס. ולפי דעתי ה PSP גם יותר מתאים לסרטים (מסך רחב וגדול) . החיסרון של ה PSP זה זמני סוללה ותמיכה יחסית נמוכה אבל יש עדיין תמיכה בו למרות שהחדירה שלו יותר קטנה מהDS (קצת יותר מחצי).קרירין צודק guardian angel באמת שאל אם הוא "שווה משהו" . אבל רק שתדעו העולם צריך קיצוניים וfanboys כדי שאנשים יוכלו לראות את כל האפשרויות ולעשות את הבחירה הנכונה. יש לפעמים צורך שמישהו יצעק "המלך הוא עירום". אני לא ממליץ לך למכור אותו לפני שאתה בודק איזה משחקים יוצאים בשבילו. ואני לא מציע לך לקנות DS לפני שאתה בודק אם יש שם כמה משחקים שמענינים אותך. אני קניתי DS מיד אחרי היציאה שלו וממש לא ניצלתי אותו . רק עכשיו אני חורש על פוקמון שבגדול הוא משחק קצת מפגר מבחינת האפשרויות (לכל פוקמון רק 4 התקפות) אבל ממכר מאוד לחפש פוקימונים חדשים :alcoholic:.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים עזוב את זה אני נותן טענות ענייניות אותי תוקפים בלי ליתקוף תטענות ובלי לתת טענות אחרות רוצים לתמוך בPSP ?סבבה תגידו למה ?אל תיתקפו אותי אם אין לכם תשובות
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אבל הטענות שלך לא ענייניות, שים לב מה רשמת לו:בכל מקרה אני ממליץ לך לנסות למכור אותו הDS הרבה יותר מוצלח בתור קונסולה נידת ובקרוב גם יוצא דגם חדש לPSP מה שיגרום לישן לרדת במחיר ולצאת מהשוק ואז לא תוכל להשיג מחיר נורמלי לPSP שלך אתה אומר בעצם אומר לו שא' יותר מב' אבל בכלל לא מפרט לגבי ההבדלים ביניהם, זו הסיבה שאני מתעצבן. אם אתה רוצה להמליץ לו למכור את ה-PSP ולעבור ל-DS אתה צריך לתת לו סיבות לעשות את זה ולא להגיד לו שה-DS יותר טוב וזהו.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים קודם כל זה שבקרוב יוצת גירסה חדשה זה כבר סיבה אחת סיבה שניה זה ידלדלות תמיכה של חברות פיתוח צד שלישי אם הוא ירצה לשמוע עוד דברים ויש הרבה אני יגיד לו אבל אף אחד לא תקף תטענות שלי ואף אחד לא נתן טענות לטובת הPSP לנהל וויכוח ענייני מעניין למה?...
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר אני לא מתכוון למכור את המכשיר,המשחקים והגרפיקה שיש לDS ממש מחליאה אותיאז נסתדר בלי כתוביותהסוללה נטענת לי די מהר משו כמו 15 דקות והסוללה מלאה ורק אחרי 7 שעות משחק הוא מתריע על סוללהאומנם קצת כבד אבל לסרטים הוא מעולה! ניסיתי עליו סרטוני הדגמה וממש רואים טוב יש לו BLUETOOTH?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מה הטעם להגיד לו למכור את המכשיר, כבר יש אחד הרי, אז... (אגב, איך לעזאזל קיבלת אותו?) כעיקרון, הנה שימוש יעיל ל-PSP : http://hwzone.co.il/news/1175698398/16701/
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר מה זה Homebrew ? אני מנסה גם להתחבר לאנטרנט דרך המכשיר ולא מצליח Y? כשאני מעביר משחק לPSP הוא כותב לי CORRUPTED DATA ?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים לא הוא לא הוא לא שחיק ואף פעם לא יהיה שחיק לDS יש:מסך מגע\2 מסכים\מיקרופון גם אם יצליחו לעשות מהירות ותאימות נורמלית שזה רחוק מאוד רוב המשחקים לא יהיו שחיקים בPSP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.