פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים האם זה אפשרי לעשות את זה?ואם כן, יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל2 מחיצות C וDאם אני מתקין את האובונטו על D בעוד שהXP על C יקרה משהו? זה אפשרי בכלל?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים כאשר אתה מתקין מערכת הפעלה בעזרת VMWARE (או תוכנות אחרות דומות), מה שבעצם קורה זה שאתה יוצא מעין "קובץ" שהוא מדמה מחשב שלם כולל מערכת ההפעלה. בניגוד להתקנה של 2 מערכות הפעלה בצורה רגילה על המחשב, שבה אתה צריך לדאוג ל-MBR וליצירת מחיצות על הדיסק הקשיח, בעת שימוש בתוכנת הדמייה, כל הפעולות שאתה עושה הן על הקובץ שיצרת, ולכן אין סכנה לשבש משהו בפעילות המחשב. אתה עדיין יוצר מחיצות וכו', אבל בעצם מה שאתה עושה זה מחלק למחיצות את הקובץ שיצרת שמדמה מחשב.הפעל את VMWARE וצור מכונה וירטואלית חדשה - בחר את המקום בכון הקשיח שבו אתה רוצה ליצור אותה - המקום לא משנה לשום דבר, רק תבחר בכונן שיש בו מספיק מקום. זה יכול להיות על C, על D או על כל כונן אחד שאולי יש לך.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר אוקיי אני אוריד אובונטו ואנסה את זה על כונן D ליתר בטיחוץ, וגם שבכל מקרה יש 100 ג'יגה פנוי שםאני אשלח הודעה אם אני אתקל בבעיהתודהאה ועוד שאלה אחת: אני רואה שיש הרבה סוגים של VMWareאיזה גרסא הכי תתאים לי? VMware Workstation ?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אני הייתי מוותר על הרעיון להריץ את זה דרך מכונה וירטואליתתשתמש בWUBIhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280611.0קל, פשוט ונוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.