עבור לתוכן

Z5500 - שאלה אחרונה לפני הזמנה ...

Featured Replies

פורסם

טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף .

טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה.

פורסם

מהההההה... 270 דולר?!!? אתה בטוח... זה ממש זול :jump:

אולי תזמין גם לי.. אני אתן לך 30 דולר בונוס רק בגלל שאתה נחמד :cool2:

פורסם
  • מחבר

חחח אם היה לדודה שלי מקום במזוודה בכיף .. אבל זה די גדול \:

פורסם

story of my life :'(

פורסם

המחיר בהחלט סביר. מה המחיר הסופי בשקלים, כולל משלוח וכו?

חשבתי לקנות את הרמקולים אם הם יקרים בארץ. אם אקנה מחול האם יש סיכון? ומה עם אחריות?

פורסם

וואו, מחיר פנטסטי. אני רק לא מבין איך אפשר לסחוב את זה כשרק הסאב שוקל 26 קילו...

אני כנראה אקנה את שלי באייבורי ב- 2,300 ש"ח, לצערי :-\

פורסם

גם בnewegg זה 290 אבל הם לא שולחים לארץ

וגם אם כן המשלוח היה יוצא מאוד גבוהה

פורסם

משלוח עולה המון. אם מביאים לבד במזוודה אז זה סיפור מהתחת לסחוב את זה.

אחרי זה צריך להביא להם שנאי טוב (לדעתי פחות מ-1000VA זה לא מספיק - לי היו Z680 שעבדו עם שנאי כזה). שנאי כזה גם עולה כסף (לא ממש קצת למעשה) אבל זה עדיין יוצא משתלם יותר אם יש מי שיביא את זה וזה לא נתפס במכס.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הסאב שוקל 26 קילו ?! ומה יש לתפוס במכס ? זה הרי מוצר מחשב .. לכל דבר , ואין מכס על חלקי מחשב.

פורסם

כשאני קניתי את שלי ממש התקשתי לסחוב אותם מהחנות למכונית, זה ממש כבד אחי והחבילה ענקית.

לא ניראה לי שדודה שלך תסתדר מה גם שהיא יכולה להביא דברים עד משקל מסויים רק החבילה הזאת עוברת את המשקל הזה, אני מניח שעוד יהיו לה דברים משלה.

פורסם

שמים בעגלה

פורסם

רגע, אתה חושב שדודה שלך תצליח לסחוב כזה דבר מהצד השני של העולם? ועוד תעביר אותו במכס?

:lol: :lol:

פורסם

הסאב שוקל 26 קילו ?! ומה יש לתפוס במכס ? זה הרי מוצר מחשב .. לכל דבר , ואין מכס על חלקי מחשב.

על חומרה אין.

על רמקולים יש 30%.

פורסם
  • מחבר

זה מתחיל להיות בעייתי ... אם אני קונה בארץ אני יכול לשים את זה על המע"מ ואז זה יוצא י בסביבות 1900 שקל , אבל זה שווה באמת 1900 שקל ? קצת מוגזם לא ?

פורסם

1900 ש"ח זה עדיין יותר זול ממה שתמצא בארץ. זה שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים