פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברקככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגןעכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונהעכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים עמוד של להחליף שם משתמש וסיסמא? הא?אולי אתה מדבר על welcome.hot.net.ilכי אני לא הבנתי על מה אתה מדבר
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר לאחי זה להורדת חייגןיש למי שללא חייגן ממש בהתחברות הראשונה ורק אזאם אתה פותח את הדפדפן הוא ישר מנתב אותך לעמוד של הספקיתץ אצלי ברק ששם את מכניש חד פעמית שם משתמש וסיסמאאני צריך להחליף את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים תתקשר לברק ותשאל אותם אני עם חיבור ללא חייגן ואף פעם לא ביקשו ממני שם משתמש וסיסמא ובטח שלא דרך הדפדפן :-\
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מה יש לכם!?!!?זה קיים אצל ברק.נסה למחוק את כל ה"זבל" של הדפדפן ולאתחל (קוקיז, היסטוריה וכו'...)זה אמור להחזיר אותך למסך הזה.אבל! (כן תמיד יש אבל) אני לא בטוח שבחיבור ללא חייגן החדש (ככה הם קוראים לו), יש לך אפשרות להכינס כמו חייגן רגיל (ע"י הכנסת כלל שם משתשמש וסיסמא).אם זה מפריע צלצל אליהם ובקש לחזור לחיבור ללא חיגן הישן.יום נעים
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר טוב אתם כנראה שכחתם הגיוני זה מופיע אך ורק בחיבור הראשוןלא משנה אני כבר יסתדר
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר אנשים הנה התשובה אם את מישהו זה מענייןhttps://cable.013.net:38181/barakportal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.