עבור לתוכן

המנוע הגראפי של stalker כ"כ חזק?

Featured Replies

פורסם

מפרט המחשב שלי זה:

amd sempron 2800+ 64 bit @2300MHZ

1.5GB ram

7600GT AGP OC:

GPU: 560@680MHZ

MEMORY: 700@790MHZ

כשאני משחק בסטלקר אז בהתחלה כזה שעומדים ליד ההוא בתוך התא אז המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות+ AA+4 רזולוציה 1024X768

ובדיוק מתי שאני יוצא לכיוון היער המשחק יורד לי ל1~2 FPS !!

אפילו שאני מוריד להגדרות בינוניות זה ממש מוריד לי את הפריימים לקרשים!

יש הגדרה מסויימת או פילטר במשחק שגורמים לו להיות כ"כ כבד?

או שזה מהעובדה שהספק שלי הוא fsp-300

כאשר יש לי חתיכת עומס עליו? אני מדבר על 3 דיסקים קשיחים+2 צורבי דיוידי+כרטיס מסך שיחסית נחשב זולל+כרטיס קול של קריאייטיב audigy 2ZS+ גיגה וחצי רם+3 מאווררים+מעבד על אובר קלוק עצבני, וגם הכרטיס מסך על סטרואידים

יש תשובה לבעייה הזאת? או שזה פשוט שהמשחק חזק מדיי?

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש בהגדרות של המשחק Dynamic lighting.

תוריד את זה לרמה הבינונית או הנמוכה. זה הורג גם לי את כרטיס המסך(6600GT שיוחלף בקרוב).

את השאר אתה יכול להעלות\להוריד כרצונך.

פורסם

זה לא סטאלקר , שומעים את זה כסטוקר. (עוקב ...)

וכן הDynamic Lightning בהחלט מורידים את הFPS ברמות... למרות שהם מעלות את רמת המשחקיות עדיף לשים אותם על מחשבים חזקים יותר...

פורסם

המנוע של המשחק פשוט לא יעיל

ורק מחשבים חזקים יכולים להריץ אותו ברמה סבירה

פורסם

אל תדבר שטויות המחשב שלי בכלל לא נחשב חזק (כאילו הוא סבבה מינוס) ואני חוגג בסטוקר הפריימים ממש טובים רוב הזמן אני משחק מעל 25FPS ולפעמים אני משחק קבוע על 35FPS בקיצור ה-FPS הממוצע שלי בסטוקר הוא 30FPS והמינימלי ביותר שמצאתי היה 17FPS

ואני משחק על ההגדרות:

1280X1204

all maxed out + all filters i could reach

פורסם

אולי אפשר לומר שסטוקר חוגג על המחשב שלך

פורסם

לא הגיוני ג'יגה ראם בלי שיהוקים...

אבל בכל אופן...

סטוקר הוא מנוע מאוד תובעני שאפילו הוריד את המערכת שלי לקרשים בשיהוקים (אבל בלי שיהוקים הFPS היה טוב מאוד). המשחק נראה יפה אבל בהשוואה לחיה-של-מכונה שצריך בשבילו זה לא שווה את זה.

גם לי לא היו שיהוקים בהתחלת המשחק אבל איך שיוצאים לטבע... פייי.... לפחות שמרתי על הDYNAMIC LIGHTING על הכי גבוה ולא הפעלתי שום פילטרים. גם הכי מומלץ להעיף צמחים, בייחוד גם את ה"grass shadow" בשביל לקבל FPS גבוה יותר.

אז התשובה שלי היא - המחשב שלך פשוט לא מסוגל לסחוב את המשחק עם הכל על הכי גבוה. לא רק שהמשחק תובעני גם הכרטיס מסך לא מתאים להריץ אותו על הכי גבוה.

פורסם

המנוע של המשחק פשוט לא יעיל

:goodposting:

פורסם

כאילו שלי אין שיהוקים אני פשוט אומר שאני נהנה מהמשחק והוא פעול ממש טוב (כן... לטעמי 30FPS במשחק הזה זה מעולה)

אני לא כמו מוסרי שמפעיל CF של 2900XT ומקבל 200FPS+ אני מסתפק...

דרך אגב פעם ראשונה שיצאתי לטבע גם לי היה בעיות אבל כמה שניות אחרי זה המשחקיות התחילה להיות חלקה

פורסם

הבעיה לא היעילות אלא המשחק פשוט הקדים את זמנו.

זו בעיה אופיינית להרבה משחקים שהמנוע שלהם יוצא לפני שהחומרה המתאימה הופכת לנפוצה.

לדוגמא הכרטיס היחיד, בעלות שפויה, שיכל להריץ אותו בצורה נורמלית יצא רק בסמוך ליציאת המשחק.

בנוסף כבר שמענו שקריסיס יטפל טוב במעבדים מרובעי ליבה, לדעתי זו הצהרה מחשידה ליעילות המנוע.

פורסם

זה כן עניין של יעילות מנועה כי הגרפיקה לא תואמת בכלל תדרישות

אם הגרפיקה היתה חזקה בהרבה אז כן אבל לא איך שהמשחק יצא

פורסם

הגרפיקה לא משהו בשום מובן, והמנוע פשוט עלוב ונידח כמו פורט ולכן הביצועים מאוד מאוד ירודים אצלך.

פורסם

אם היה לך 8800 ו-2 ג"ב זיכרון היית רואה שהמשחק מתנהג לא רע בכלל

פורסם

הגרפיקה לא מצדיקה מחשב דרג גבוה

זה לא GOW או משהו דומה

פורסם

אצלי STALKER היה טס, כלומר היה נע בין 75 - 130 FPS ממוצע.

גרפיקה די ריאליסטית אבל גם די סוריאלסטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים