עבור לתוכן

M-audio Revolution + FX6021Altec Lansing - ולא שומעים טוב!

Featured Replies

פורסם

ברגע שזה נשמע לו פחות טוב מ-ATP זה אומר שיש לו בעיה. אז כשהוא מעביר ל-OB הוא אומר שאין כמעט הבדל. ולמרות שקשה לי להאמין, יכול להיות שפשוט הוא משתשמ ב-mp3 גרועים וזה מה שיש. אבל זה שהרמקולים נשמעים לא טוב לא נראה לי כמו דבר של מה בכך. הם באמת נשמעים לך כמו ATP? תבדוק אולי שהם מחוברים כראוי ושהחוגות של הבאס/טרבל וכולי במקומות הנכונים.

Anatoli.

פורסם

לפותח הת'רד: אתה שמעת את האלטק לנסינג לפני שקנית אותם? אצל מישהו אחר?

לאנטולי: יכול להיות שהסאונד עצמו של האלטק לא נעים לו באוזניים, ואז כן יכול להיות שה-ATP "טובים" יותר עבורו. הכרטיסי קול OB הם די טובים, צריך רמקולים ומגבר יותר רציניים כדי לגרום להם להראות את החולשות שלהם לעומת כרטיסי קול איכותיים יותר. במצב הנוכחי? אני בספק...

פורסם
  • מחבר

שמעו, כשאני מחבר את הרמקולים לטלוויזה הם נשמעים הרבה יותר טוב מהמחשב, כך שאני בהחלט מאמין שהבעייה היא בכרטיס קול, נחבר לכך שאני לא חושב שיש איזשהו הבדל בסאונד כשאני מחליף לכרטיס קול ולאון בורד, נראה כאילו הכרטיס סאונד פשוט לא מתפקד.

שאני אומר לא "טוב" זה לא רק סובייקטיבי- אני מגביר לווליום די בינוני (כל החדר שומע אותו כמובן חזק), ויש רעשים כאלה שכולם מבחינים בהם, כל החברים שלי וכל מי שבחדר, זה לא אישית אני...

זה ממש נראה כאילו שיש איזשהי בעייה, מין רעש מעצבן כזה כמו שיש במכשיר לא איכותי שמגבירים אותו חזק...

הבאס והטראבל באמצע - ניסיתי לשחק איתם, זה לא עוזר. חבר שלי, שיש לו ATP כמה שנים, אומר ששלו נשמעים הרבה הרבה יותר טוב, ואני מאשר את הדעה שלו, הרבה יותר חלק ויפה מאשר אצלי. ניסיתי להשתמש בדיסקים של מוזיקה מקורית שיש לי(היהודים, פורטה) וזה עדיין קירטע מאוד.

פורסם

אז או שיש בעייה בכרטיס קול או שהוא לא מותקן טוב (פיסית או דרייברים).

תן את המחשב למישהו שיודע לשחק עם הדברים האלה שיבדוק את זה...

פורסם

תיקח את הרמקולים לחבר שיש לו את הATP ותבדוק אותם אצלו. אם אצלו הרמקולים ישמעו טוב סימן שהבעיה אצלך בכ. קול... חד משמעית.

פורסם
  • מחבר

תיקח את הרמקולים לחבר שיש לו את הATP ותבדוק אותם אצלו. אם אצלו הרמקולים ישמעו טוב סימן שהבעיה אצלך בכ. קול... חד משמעית.

אוקיי, אני באמת אעשה את זה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים